噬謊者外傳(中文)

497 回覆
38 Like 1 Dislike
南方門倉鷹婆咪例子
想睇撻器爆人販頭全過程
有啲奇怪 夜行後生既時候撻器應該就已經係首領?
所以先interview到夜行
但最後title又係零號
即係磨黑之前既零號都係撻器兼任首領?
撻器只要無聊就會出番黎做主持人
撻器到底有幾老
夜行依家應該有六字頭
撻器咪成百幾歲
磨黑係伽羅前 因為伽羅一入去就挑戰磨黑成功成為零號 (11卷)
如果係撻器認可既人先可以成為零號 咁磨黑應該曾經幾勁
撻器最初係首領
後來退位先做主持人
創一繼位
某程度上佢做主持人係令到號奪停咗
因為冇人夠佢打,冇人會做到0號
所以號奪就變咗娛慶節目
我知呀 你睇清楚外傳第8集比撻器既title先啦
屌,係wor
會唔會果時係佢老豆做緊首領
想問下如果第三局小丸子用曬啲刀係會點輸法?
係剩輸第三局買刀既錢
定係第一二局既錢都要嘔返曬出嚟?
無記錯夜行妃古一好似係做收債人先嘅(唔sure)

而且頁尾惡搞漫畫有畫過上一代首領(即係撻器老豆)
電影版應該又係hangman
希望吸引到多啲人 依隻game都唔係太deep
第二卷附錄
太深嘅鬥智你想d 人燒爆個腦咩
後期d game 癲到要作者畫graph/圖解
點拍電影呀
希望可以上到lair game 嘅人氣
鐵塔拍電影一定仆直
我當你魔改skip 咗賭郎vs 警察
要兩個鐘講哂估珠仔同塔三方混戰一定會睇到人一頭煙
Air poker 冇刻畫過蜂名同膜之間既感情又唔好睇
諗諗下好似得返迷宮好講
唔計HANGMAN,迷宮算最易明。
battleship 唔算難
應該係話 創一玩嘅game 都唔係難game
除咗air poker
鐵塔映畫化既話, 我諗寫個個寫死先都未到拍得出 3場多迪又容易拍到悶, 淪為解釋來龍去脈既畫面 日本漫改真人化既獰貓塔上既打鬥又會淪為CG 大戰, 柒上加柒 然後再乘以漫改柒化既倍數, 再拍落去多數都只會淪為笑柄
不過首先今集唔票房大收乜都唔洗講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞