Disney+ 香港公佈售價 每月月費為 HK$73,全年為 HK$738!

1001 回覆
26 Like 208 Dislike
老老77, 只係迪迪尼/ MARVEL 自己本身既電視/ 劇集/ 記錄片/ 卡通已經睇到死都味睇完, DISNEY PLUS重KEEP坐有自家新野出. 另外味記其他送既幾個台.

但係睇既野唔同NETFLIX 我覺得2個台可以共有.
MCU 個幾套劇集本身係歐洲都大熱
駛鬼理香港人熱唔熱
唔係呀
講到唔睇重香港市場落本拍劇就係奶共咁
十年落架又屈奶共 套Joshua咪仲係到
明屈得就屈 仲好多人(PR?)附和
因為冇乜嘢好睇

利申: 想睇national geographic,Netflix套Our Planet好正但冇第二套啱睇
DISNEY PLUS national geographic 新出果堆重要基本上都係4K加廣東話配音, 幾正下.
national geographic反而最吸引我
一年7百幾比住先
泰仔係咪買果下先要vpn, 之後唔洗?
但有冇得轉番來hk地區 定會限死咗做泰仔
應該買嗰下轉 到時香港Server開直接開app就睇到
奶共Disney
免費都唔會睇
味你老母咩文盲
唔睇loki既話一定唔明之後既劇情
根本 Netflix 加 Dis+ 就已經神裝,係要2選1

啲人係咪傻
官網799 baht
之後買完入去睇先知AIS 有特價499
即刻email 佢地

都肯退錢, 叫我join 499
Roarship 呢?
走啦
要啲少少人睇嘅野先會捧
扮哂自己sick ball

例如沙丘
Kolor
未大紅之前家謙
未大紅之前error

一紅多人吹奏就開始反
電影唔太划算
拍一套成本貴過一套劇
但subscribe嘅人花嘅時間可能得十分一
令人覺得月費唔抵畀
3.7都唔睇
想追返之前d clone wars
Disney好似冇買到Fox sports
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞