Disney+ 香港公佈售價 每月月費為 HK$73,全年為 HK$738!

1001 回覆
26 Like 208 Dislike
呢方面冇留意過 唔係好覺眼有
HKBN 簽兩年送6個月,一年送3個月
依兩個正常,仲有兩個,一個係13個月200M寬頻或13個月3HK 5G plan

之但係其餘兩個用麥當勞親子會張QR code已經有一樣,仲要係500M寬頻
但要簽12或24個月,無得隨時cut,到時無野睇就....
netflix 最勁係有哂d sitcom
你冇野做都可以開黎hea..himym, tbbt, b99, friends, it crowd, kim...
Sony 普通型唔係android 黎, android 型通常貴幾舊
睇米奇老鼠
有冇Hulu d 劇架
憑咩賣咁貴
我都煩緊就咁月費,定俾年費,定喺hkbn兩年plan本身就用緊hkbn
除左MCU之外,其實仲有咩睇?
唔係剩係得marvel
佢戲路同節目都唔同netflix

鍾意睇NGC既已經有排J

不過disney+ 出得一年,未來做唔做到netflix 咁大呢。。。。
轉緊型
https://www.youtube.com/watch?v=0jneSxRHbJw

一黎就搞個runingman外傳吸人氣
netflix +disney plus 都係170附近

想睇曬就緊係join曬兩個
好多人重點放係 pixels 星戰 同Marvel

其實Disney自己本身都好多好野

例如 美女與野獸 阿拉丁真人版

有細路既更加要裝

因為有套國民卡通 Frozen
迪士尼呢隻中共袋底怪你地都瀨
panasonic tv 已經自動dl左disney plus個app
你本身tv咩系統?
無哂啲自拍
已經無咩片睇

呢款
我都係喎,我啱啱驚佢無所以訂咗Chromecast
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞