Disney+ 香港公佈售價 每月月費為 HK$73,全年為 HK$738!

1001 回覆
26 Like 208 Dislike
marvel星戰任睇?
有冇人係諗住到時候cut now d收費台
佢係得呢d算有吸引力
不過mcu戲你又唔會成日翻煲
劇就 .....質素好普通
得套loki好睇 wanda vision都可以
star war更加係公認已被迪尼玩爛
我又唔覺會有人為睇紀錄片而sub
交緊158
多謝你覆我
新 renew?冇咗 Fox 有冇滅翻價俾你?
想睇discovery Chanel
主要睇ngc
會俾 netfilx會間唔時俾
但有ngc會長俾
漏咗個pixar嘅 都多神戲
不過inside out, coco呢d再神都係唔會成日loop
除非屋企有細路好鍾意睇卡通片

連登分析師再顯神威
明明星戰劇拍到俾人讚到星戰正統咁
大把家庭老豆睇星戰同紀錄片
仔女就睇Pixar卡通電影短劇
一雞幾味都可以俾你講到一棟都冇
有無特選左膠頻道?
一系列政治正確電影電視劇
對我係無吸引力 你咪sub囉

利:入場睇rise of skywalker睇到屌老母
同netflix唔同target customer
disney+擺明鋸你d有細路既家庭
大人睇既話,marvel pixar個d點好睇都唔會係咁loop啦
有咩睇?
全部卡通片?
有冇family plan先

所以會狗衝
其實迪士尼Plus有好多專有/2021新出嘅紀錄片同埋劇集 但係大部份都係同迪士尼/ Marvel有關 所以如果你對呢方面冇興趣嘅話我唔建議入 不過其實香港多咗個Star channel 一個價錢睇五台 其實唔算太貴.

Join左美版差唔多兩年
唔知d動畫有冇廣東話配音呢

星戰係班消費力強嘅中坑依然好有市場
Star Wars Rebels 公認好睇你都講到SW一文不值咁
Apple TV真係好撚搵笨
Starwars disney plus keep任出唔同動畫片同埋劇集 如果平時冇用開BT download 其實都算多嘢睇
雖然上網而家車下載睇哂新所有嘅marvel 劇 同mandalorian 有埋4k ,Dolby atmos
但係佢而家可以4裝置同步睇 計返一個月$20都唔駛 何樂而不為?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞