Disney+ 香港公佈售價 每月月費為 HK$73,全年為 HK$738!

1001 回覆
26 Like 208 Dislike
講真 應該所有頻道都訂晒
少少錢都慳
我想問有無人用lg電視 係咪仲未有得download app?
明明外國公認Disney +無咩野睇
連登仔都唱奏

利申:join過所有
咪join黎睇下 無野睇自然就唔會續架啦
D 人鐘意日日睇米奇同星戰
一個月幾十蚊有乜所謂
netflix同disney+基本野啦
百貨應百客
Netflix我一年都係睇3-4套劇
但都續左好幾年
明晚9點將於網上首播在主題樂園舉行的盛大啟動慶典,唔會真係要等到晚上9點先用得個app掛
其實Netflix 個practice 係鳩開original 睇下邊套彈得起
你見佢好多originals 冇乜followings既
兩個season 頂盡三個就會抆線唔玩
本身一路拍緊果d盡量完咗佢 例BoJack Horseman
續多你一個season 但局你要出ending
Netflix佢地做過market research
新劇有noise 先最吸引到新客/翻頭客
Netflix近呢兩三年已經唔會再focus retain舊客

利申 Netflix 香港launch day subscriber
而家基本上都係sub比老豆老母睇
血腥嘢Netflix 套Witcher算係比較血腥
但相比Amazon prime original既American gods, the boys
完全差幾皮
都先唔講Netflix Casting 其實都係被人垢病

不過有樣野係真
而家心態係續月續月咁renew
一唔岩 冇嘢想睇就cut
等到佢有野想睇先再續
部p記電視已經有app 但經hkbn 申請咩訊息都未有
有競爭有進步
最大獲係應續唔續拍埋晒d左膠嘢
呢啲實有啦
平均兩個月先有套可以追嘅劇
電影更加唔駛講
係月費唔貴先一直subscribe
同埋d紀錄片
咁都有好多舊戲睇既
我係,未見
Midnight mass
又話有直播 開台 人妻kay 鄭中基既, youtube 都無直播live
7左 16號晚
聽晚9點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞