敗光1.5億美金身家,尼古拉斯·凱奇宣告破產

624 回覆
532 Like 20 Dislike
正啦,駛哂d 錢即係俾哂其他人
睇佢拍一堆爛片知有D野
屌你老母版本呢
套戲當年係電器鋪試機神碟
應該成堆騙子係佢身邊食到乾淨晒先走
一張圖 = 破產?
看圖作文係討論區一個特色嚟
9成9
有無賺
其實佢keep得唔錯無走樣,肯拍應該仲有人會用佢
True
近年拍最多爛片既大卡士
返上網查佢買個乜嘢 竟然有德國城堡, 巴哈馬小島, 百年死人兇宅, 金字塔型墓碑, 三間加埋超過九千萬美金豪宅, 22架名車, 幾十件天價珠寶藝術品, 仲有嗰啲咩恐龍頭骨乜撚嘢漫畫就唔講之前提過
In April 2007, actor Nicolas Cage bought the house for a sum of $3.45 million.[31] To protect the actor's privacy, the mortgage documents were arranged in such a way that Cage's name did not appear on them.[33] On November 13, 2009, the property, then valued at $3.5 million, was listed for auction as a result of foreclosure and purchased by Regions Financial Corporation for $2.3 million.

Gfc前3.45m買入

Gfc後俾人㩒住嚟搶

值3.5m 嘅嘅用2.3m就買走
最鍾意佢果套軍火之王
即係手頭上有十大堆寶物唔肯賣啫
賣一賣原來有價值嘅笑柒返你地
絕版老噴收藏家
都幾有趣
唉屌 蝕撚晒
佢咁撚黑
sean connery, 加埋hans zimmer soundtrack 正到仆街
誠哥洗左都唔會同你講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞