敗光1.5億美金身家,尼古拉斯·凱奇宣告破產

624 回覆
532 Like 20 Dislike
尼古拉斯凱琪
1.5億美金咁少?有冇攪錯呀
你搵我?
真…篇嘢第一句已經話佢駛晒啲錢喺島嶼、豪車同動物園度
大把錢,覺得買個無人島玩下都幾好wo…
又十部八部百萬名車咁買
加埋啲飲飲食食呀,遊艇呀,派下錢俾親朋戚友呀,俾人說幾說就一齊搞下生意但又唔睇實呀,甚至賭返幾手,千萬上落,咁就好快冇晒
年中聽唔少中撚咗頭獎嘅人,過幾年後窮到差啲要流落街頭嘅故事
咁搵完捐出嚟啦
1996年憑藉《兩顆絕望的心》中扮演的酒鬼一角奪得當年度奧斯卡最佳男主角獎….做緊戲姐未抽離角色
叫洪興吖姐包養佢囉
唔玩女唔玩車飛機大炮

淨係飲飲食食一定夠
食有幾貴
嘜水呢?
唔該叫番 尼古拉斯基治
李生使錢唔使自己俾,全部出公司數
abcdefghi....
未睇過,以前睇佢拍family man好好, 睇過8mm, face Off同埋gone in 60 seconds 都覺得唔錯,但係睇得多佢D片就發覺佢兔兔片個表情同埋語氣都差唔多。kick ass其實佢如果唔用佢平時用開嗰套表情同語氣佢個角色會做得好好多,不過已經睇到睇慣睇熟,覺得睇緊Nicolas cage做Nicolas cage,而唔係睇緊一個單親女仔嘅老竇。一直都冇再睇佢lor

有機會我會睇吓pig.
錢 = 舊聞
圖 = 新聞但係圖文不符

簡單啲講佢仲開緊工加過千萬美金身家 (即使仍然要報稅)
你留意下
人地交稅都冇左半
你講果D就陰陽合同逃稅
再用逃稅果D錢黎搵錢
佢點止10部8部車,我琴日貼篇英文報道話佢有50架車,淨係rr都9架,另外仲有30架電單車
咁既牌頭我諗佢遊艇都十架八架
以佢meme界嘅地位,
佢自己求其影張硬照都已經可以擺NFT
呢套嘢 睇完個人好爽皮喎
佢話美國政府成日屈佢唔交足入息稅
佢話佢交足稅有凸,可能轉移資產收埋 然後宣佈破產
佢拍咁多戲,又唔係爛賭,似乎冇乜理由會破產咁大劑
就係鐘意佢果種風格
占基利咪又係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞