敗光1.5億美金身家,尼古拉斯·凱奇宣告破產

624 回覆
532 Like 20 Dislike
你幾多碎
佢離得太多次婚姐
有一輪拍好多垃圾片,唔掂好耐喇
幫佢諗埋
影壇衰咗咪轉戰樂壇
拍住撞樣Marilyn Manson 做美國Boyz

Kick ass 前後都cult
佢係乜撚野戲都接來拍
可以試下問Ncage 嘅Chrome extension 拎返d 版權費
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E4%B8%8D%E8%83%BD%E6%89%BF%E5%8F%97%E7%9A%84%E5%A4%A9%E6%89%8D%E4%B9%8B%E9%87%8D

《不能承受的天才之重》(英語:The Unbearable Weight of Massive Talent)是一部2022年美國動作喜劇片,由湯·葛米根(Tom Gormican)執導並與奇雲·伊登共同編劇。尼古拉斯·基治在片中以本人的身份出演主角,劇情描述破產的基治同意在一名億萬富翁粉絲的生日聚會上露面;那名粉絲實際上是名毒梟,基治則為了保護關係緊張的妻小而成為中央情報局的線人。

演員
尼古拉斯·基治飾演他自己

預言戲
屌!我到底睇緊乜人對話?
是非成敗轉頭空
佢套野鳩到
就係鍾意搵錢唔鍾意洗錢
十億身家山頂豪宅Mount Nicholson一嘢收你皮
lm
佢洗嘅錢最後都係返返去佢手上
呢啲咪行為藝術家
返入森林隱居養豬啦
應該係有人教佢長痛不如短痛
傳過
重點佢地咁有錢乜囡都有得玩啦
唔通玩完要話我地知咩….
不過屌過咩女都唔關我哋事
嚟香港拍電視劇啦
幾鍾意佢啲戲
有幾套仲loop緊
National Treasure之類(唔記得係咪咁嘅名)
Family man都幾好睇
洗多咗咪破產囉,有幾大件事姐,拍戲真係好辛苦嘅行業,隨時有心理病,佢搵咁多錢係值,自自然然生活指數都會更上一層樓,只係佢可能入咗Dark side覺得樣樣野都買到,屌片全天下嘅女,乜都玩過哂心力已經係空虛到極致,最後咪破產,不過最緊要錢財都係身外物,人冇事精神狀態良好,拍返啲有質素嘅戲自自然然心態都唔同話哂佢年紀都有返咁上下
交稅都無一半以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞