敗光1.5億美金身家,尼古拉斯·凱奇宣告破產

624 回覆
532 Like 20 Dislike
我搬文過黎唔改你咬我啊, 你老母夠大陸落黎啦,講野咁大鄉音,咩撚野之麻?
講野都唔撚識係度吠
係咪你老母打風冇人幫襯所以今日先得閒啊弱智仔, 成四日先覆差D以為你同隻女水狗死係大灣區 , 字都唔識打,死大陸仔之麻,果然成家芝麻人
你由頭到尾都駁唔到我 用大陸譯名

又唔認死大陸仔 大陸仔就係唔夠人講

就係到鳩up當屌番人

你一世都註定係loser黎架啦

用大陸譯名既 死大陸仔
唔知你文盲定你弱智,我咪話搬文囉,係咪咁難理解啊芝麻仔,字都唔撚識走黎串人笑撚死人
你老母做雞唔通你係winner咩
大陸仔冇point 駁 又要用鳩up呢招呀

算鳩數啦 冇人care你d 冇point既言論架啦

駁到我搬文 搬到連開post個topic

都用大陸譯名未呀 死大陸仔

柒左咪認囉 呢單野你永遠都駁唔撚到架啦

唔洗講咁撚多戇鳩野啦

一張圖已經出賣左你條死大陸仔啦

開親post 唔係吳亦凡就恆大又中國隊

原來係真正既大陸仔

出黎吖大陸仔
駁完之後,你冇野好講喇,自己柒撚完就算啦
我post大陸新聞睇黎你真係唔識架喔,睇黎弱智真係有樣睇,我就見到芝麻人打之麻
宜家就係話你個死大陸仔

淨係識成日睇大陸新聞呀

去天涯開post la 柒頭

你搬文叫駁左?topic 唔撚識改呀 大陸仔

仲有原來你咩芝麻人 係話打之麻呀

香港人係咁打 我知你大陸果邊唔係咁打
我唔改你咬我啊芝麻仔咁撚嬲激撚到爆血管未啊,香港人打之麻你話俾我知邊撚個會打啊芝麻仔,字你都唔識打學人串人,我大你老母陸咩,我講野正過你啊芝麻仔
我隻大陸狗 我又入黎撚下你啦 快d入黎

吠兩聲俾主人聽啦
潛水狗好撚柒啊你 兩日打緊草稿諗左呢啲覆我啊廢柴 屌你老母芝麻仔
主人好多野做架麻 邊得閒成日陪你隻

大陸狗玩姐 估唔到兩日冇撚你

一叫你隻大陸狗出黎吠兩聲

真係即刻衝出黎吠幾聲 又幾撚聽話

做得我隻狗 都要俾個名你既

以後你就叫柒頭

記住mon post 呀 主人得閒就會入黎撚下你架啦
忙咩撚啊你咪幫你老母個雞竇做收銀晚晚做通頂啊
唔見你一日以為你激撚死左啊嘛芝麻仔,你都未答我邊個香港人會打之麻呢兩隻字

喂屌你老母識唔識玩架pin你自己睇事實出黎死柒頭
柒頭

主人又入黎撚你啦

快d出黎吠兩聲俾主人聽啦
我知你好撚緊張mon緊post ga
尊重下你老母啦,你老母啱啱俾狗屌完
你依家周街指住人話係人係狗
可憐你老母五十蚊任砌,生到個弱智仔,仲要唔認柒
其實你知唔知 宜家無人care你隻大陸狗講咩架

係得主人我得閒入黎撚下你架咋

不過你真係幾聽話 次次叫你吠

即刻衝出黎吠 good dog good dog

記住mon post 睇下主人幾時又入黎撚下你啦

你都幾搞笑,唔CARE你又繼續講,係咪你塊面皮唔值錢
都話你老母比狗屌完大把狗比你撚

講野又冇POINT,依家冇野好講夾硬塞D野落去, 你老母又要真係慘
求你駁下我啦, 加個369 講野都有自信
你都幾搞笑,唔CARE你又繼續講,係咪你塊面皮唔值錢
都話你老母比狗屌完大把狗比你撚

講野又冇POINT,依家冇野好講夾硬塞D野落去, 你老母又要真係慘
求你駁下我啦, 加個369 講野都有自信
Good dog
好撚嬲嬲豬啊弱智仔
辛苦啦 我隻 智障大陸狗

仲咁戇鳩係其他post 到留言

勤力d留言啦

過兩日主人再入黎撚你呀下
又要幫你老母個雞竇做收銀啊

祝生意興隆, QQ 50蚊大平賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞