奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(4)

1001 回覆
243 Like 9 Dislike
今日鼓起左勇氣 佢應承出去啦(雖然係一班人
食住花生睇你有咩花樣
你睇你幾唔自在
你意思係佢睇緊我仲有咩花樣?
其實真係諗住靜一排,之後再算
點解啲港女咁鐘意撚鳩啲毒撚
https://lih.kg/2764206
繼續留名

個女仔同我一開始傾計都好密 出過幾次都有時主動有身體接觸 可能我出黎太悶無野講 之後愈來愈悶 有次佢心情差我仲chur佢出街 之後聊佢講野唔覆機 最後ig story都block埋我唔比我睇完煩佢

我想講 一開始主動搵我傾計約我出街果段日子真係好開心 其實都知係搵我zip時間 可能佢覺得身體接觸好正常 當佢有fd得閒約佢 佢就唔會再搵我 而佢都覺得我煩唔會再覆 大家就完了。
出街唔代表咩 佢可能都同唔同既男仔都有出街

或者佢根本想識fd 無所謂
屌,一模一樣
又係一開始傾得好密,以後愈黎愈冷淡。又係出過幾次街咁樣。
咁你地依家點樣
傾得愈黎愈少咁樣。
佢個幾兩個鐘先覆我一次。
咁我索性之後都唔主動搵佢啦
咁都叫有覆 起碼好過我已讀不回
而家已經已讀不回左啦。
我地情況差唔多,差在佢未BLOCK我
咁我都知定啦,咁明顯。
個幾兩個鐘好正常啫 算快
真,出黎幾次之後想再約個陣就經常顧左右而言他。
一開始真係好主動無論係語言同行為 先令我開始投入感情落去
可能佢同個個fd都係咁 可能佢3分鐘熱度 可能佢搵到更好既
唯一係真既只係佢果排冇fd得閒搵我zip時間 前排再約佢 佢永遠答唔實 好似冇fd約先同你出咁

做人做到咁卑微真係想死
I know that feel bro
唔好諗咁多進一步啦,想玩就陪佢玩就係咁多
沒有期望沒有失望
覆佢story 覆到要block你,會唔會係你太誇張呀?
問佢去邊玩 果類咋喎
唔玩仲好,人生好短仲有大把嘢要做
為個控制唔到嘅目標不斷虛渡光陰值得咩
落街跑個步見到拍拖都幾浪費時間,喺條街鳩流流又行又坐唔知做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞