奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(4)

1001 回覆
243 Like 9 Dislike
努力麻木緊
每日入嚟睇一睇,連女仔都唔會想去識
可以專心做自己嘢
醒下啦,人哋已經遠離你
仲想搵返人

毒撚唔好咁自我中心
將心比心啦
如果有個油頭肥婆你想遠離
佢又不斷再搵返你,你會點諗
想知扮毒撚溝女柒左有咩台階下到
奉勸想溝到女嘅大家唔好咁chur
好多時啲男人都不知不覺咁變到勁chur而不自知
最後嚇走條女 永遠都出唔到pool

第一大忌: 成鳩日問人地做緊咩 呢日有咩做 嗰日有咩做 講真 人地心諗關你撚事咩

第二大忌: 成日秒回 搞到人哋勁大壓力 真你屌那媽

第三大忌: 成日亂咁關心人地 例如問人嚟m未 嚟m唔好飲凍嘢啊 要早啲訓 唔好病啊 話自己好擔心人啊 屌! 你又唔係人地邊個 講呢啲做乜鳩啫 想嚇撚死人咩

另外 好心見到人地覆得超慢又鳩答又唔係好想show你 就自己收皮啦
其實大概隔幾耐回一次較理想 睇返對方覆既速度定點
毒撚要變筍男就等如一個國家要由一個「失敗國家」轉變成已發展發達先進國家一樣必須要經過漫長、艱鉅及掙扎嘅過程。要不斷從碰釘中摸索改進嘅道路,需要持之以恒及勇敢地改變才可。毒撚最首先要有嘅係永不放棄自己嘅精神,要永不放棄自己才會不斷產生希望,希望有了才會不斷產生改進嘅動力

另外要切記不要妄想一步登天,要按步就班先易後難,要把自己需要改善嘅事物慢慢擴大至各層面

利申:AO毒撚
屌,你地要記得, 啲女唔覆你地根本好正常.
而家social media令到狗公多左好多冇成本既方式add女, 做爛市式咁轟炸D女,
你估好似八九十年代肯同你一個傾電話就得米咩.

揾下其他方式啦.
冇定式, 睇情況.
有特別野trigger到秒回都得
第四大忌:唔好學後宮動漫溝女,會被人笑足成世。
利申:試過
屌呢個好笑
有無例子
學啲動漫男主角係女面前黑面扮抑鬱
以為啲女唔理我係好似後宮漫咁傲嬌暗戀你
其實佢地個個當你On9中二病
笑撚死人咩
自問好有經驗(比毒撚追)
因為比較鐘意睇動漫 有時都會撩下人講
當時我又唔介意人地係點 幾孤避個d我都會吹兩句
點知無啦啦比毒撚flirt/chur我覆
奶左3,4次野
最終結果都係佢地發惡 我block
自始完全唔會揾毒撚傾計
以前中學d人玩snap chat 係咁樣R fd子
嗰陣自己好順理成章咁做咗兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞