奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(4)

1001 回覆
243 Like 9 Dislike
師兄,其實「表白」並唔係 for 同一個佢唔知你鐘意佢或者佢都對你冇反應嘅女仔做

而係對住「你都 feel 到佢同你鐘意瞹味,鐘意同你訴苦,同埋你都 feel 到佢都好像有少少鐘意你,唔介意你同佢企好埋」嘅女仔做

好似之前 d 師兄咁講,大家都 feel 到大家鐘意對方,表白只係 for 確認變成男女朋友關係,可以每日第一句早晨都同佢講嘅最重要嘅人 =)
痴撚線嗎
啲閪女人就係咁 只想係你身上面搵自信 放負 唔會理你感受
最痴線係佢繼續搵我扮哂冇嘢 . . . 不過我諗就算有日佢想同我一齊我都唔會接受 . . . 因為今日我交出嘅誠意冇被珍惜 . . . 之後佢點樣講我都覺得唔係真心
你呢段說話我同時都受用
唔緊要 係我毒撚 唔識了解其他人諗嘢
師兄 如果有得斷聯就斷啦 佢又搵返我 但係我今次唔會再覆佢 企硬一定唔會 一覆佢就又無限loop 珍惜另一個會秒回我既女仔算
放心 唔會有咁既一日
等你以為上天堂再一腳踢你落地獄
我已經好有自知之明 自己知自己係毒撚冇咁易動情 只係佢又話鐘意我 又講gm gn 我先沉船 一沉完之後就開始冷淡 到最後又係比人當狗咁撚
真係冇諗過會表白 . . . 可惜今日俾佢陰到
唔捨得斷聯 . . . 因為毒撚嘅我身邊女仔frd唔多
難受既都係自己 冇女咪冇女 唔洗死既
你當佢係fd 佢當你係咩
屌得啱
你訓咪訓囉 同我講把撚咩 我係咪好撚好玩阿
我唔會中同一個人既伏twice!
明白要忍住唔好表白係好辛苦,我都經歷緊,各位要加油
今日先知有呢個post
睇到以前嘅自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞