奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人(4)

1001 回覆
243 Like 9 Dislike
其實點解一定係女人考驗男人,咁多要求,因為好似見工咁佢好多candidates揀?
改左了
由以前極內向 變到依家同異性都可以有講有笑
得閒有約下囡囡出街 最後都係毒撚一個
好想知自己做錯d咩
因為只係普通有講有笑 fd zone,同埋你同女女出街會唔會都有想媾佢個動機
好過依度個個幻愛
佢冇鬧既,係怨,咁我都真係未夠細心,冇留意到佢攰
都是,我得佢一個揀
要置頂, 每日翻讀, 好好提醒自己.
當年講咗, 條女咩反應?
緊係reject啦
無端端有個毒撚表白
其實皮, 4年前你應該要收啦.
唔好諗自己有無咩機會啦, 浪費自己時間.
毒撚真係犯賤 明明都拍過兩次拖 性格好過佢既樣靚過佢既女仔都試過 同一時間都有另一條女只要我想就溝到 但就係唔知點解咁撚沉佢 可能得唔到既就會係最好 太易得到就唔識珍惜
提醒各位毒撚 就算條女話鐘意你都可以係假 果一秒鐘意唔代表下一秒鐘意 同埋講架咋 冇法律效力架! 我夠日日上連登屌人老母係咪代表我屌撚左阿

大撚把原因啦 可以係佢果排心情唔好搵你做水泡
呢個世界咁多誘惑 遇到個比你好既你咪898 囉
啲女人好撚蠱惑 忽冷忽熱 唔知想點
成日比假希望毒撚 撚鳩毒撚弱小心靈
求屌醒
剛剛同個女仔表白咗 . . . 其實係佢傾傾下偈忽然問我想唔想拍拖 . . . 我講咗出口佢就好婉轉咁拒絕咗我
言下之意係行動有想溝人嘅動機就已經錯左?
話說會唔會鐘意 av 女優?識講野,都識笑,仲識叫 =)
1 你覺得ok佢可能覺得唔ok, 可能佢屌緊你死毒撚唔衞生。

2 娘娘果日份軍餉比較大份。

3 約完你之後約到個更好既
要做到「給人一種我男友好似你咁就好」嘅感覺好了

最容易溝果陣應該係佢地唔開心好想呻果陣,你不斷做佢樹 lon,做做下佢就會慢慢鐘意你會傾聽佢嘅痛 =)
錯對象 再搵過個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞