原本準備談婚論嫁,先黎一腳踏兩船

832 回覆
177 Like 5528 Dislike
日本妹就話啫
上海妹同港女係
朱古力味嘅屎同屎味嘅朱古力
原本都想屌鳩樓主係賤男
不過見到現實同年連登
都係話莎比亞係軟飯王
而支持佢老婆出軌
所以我都同情樓主個港女女友咁西
先搞到要出軌
支那畜天生就係賤種
有得比
好奇點解會比佢嫁
可唔可以詳細形容下同上海妹性愛方面嘅交流?
咪撚on9啦
2021仲香港身份證
大陸妹信唔過,結左婚佢屋企生養死葬
港女個賣點係真性情+同聲同氣
其實我唔明 係個男人食唔住個女人定女人真係有本事惡?
我眼中如果唔係男人就佢縮埋一嚿 個女人會惡得起?
我企起身禁你落床你嗌都嗌唔到啦講真
被女人屌個時又剩係一味低頭 你企直少少望撚住佢佢都縮返轉頭啦
女人掉野掉剩都只係敢掉落地下 你攞起隻杯對撚住佢黎掉咪惡撚過佢
好多野係做男人既一味縮先令到個女人愈黎愈強
連做愛都被個女人話既 做男人你想點屌就點屌 點禁住黎插就插啦 使理件貨想點做痛唔痛 佢塊閪係用黎令自己舒服 你哋就諗住服務性行業做鴨咁令佢人舒服
真係一模一樣
出軌嘅永遠唔認錯
然後調轉槍頭屌受害者

利申其實變心好常見,
你發現果下主動分手再同另一個開始,
唔好一腳踏兩船,就無人屌你

變心你可能控制唔到,
但你可以控制自己點處理件事
最應該斬係斬你自己碌鳩
日文都出埋
R U sure ?
ISLAM IS RIGHT ABOUT WOMEN
個女要嫁其實做父母憑咩有咩資格唔俾?
你拍拖結婚淨係為生仔?
仲有 40歲生仔香港黎講真係好常見
其實一日未停經
想生就總會生到
上網睇下 連60歲生仔都唔係新聞啦
我寧願佢無咁有錢

佢有叫過我見下佢屋企人,不過我梗係死拖
橋就我諗
識得人個親戚娶上海婆。
條女對眼生上額頭,睇唔起夫家所有親戚
生咗個女,拎完身分證然後離婚食洋腸。
跟個鬼佬去外國住。
得返條友獨居,係個女係外國結婚時飛過去見返一面。
無耐條友身體有事做手術,莫講話前妻,連個女都無返嚟睇佢同俾手術費。最後又要夫家果邊俾錢同照顧。
巴打自己睇路。
仆街死啦你
你老母生着你真係陰公
睇住第時你老竇都一腳踏兩船揼低你老母
好深嘅基礎
轉個頭賴呢樣嗰樣就食第二件
港女收左幾多兵就冇知,雖然都知你呢d on9仔都係照屈
但依家樓主就真係屌撚左個上海妹仲沉埋船
咪諗住抹黑左條港女就可以減輕自己罪惡感
唔係嗰個有老豆老母
真係咁筍嘅話
追佢啲仔上海排到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞