原本準備談婚論嫁,先黎一腳踏兩船

832 回覆
177 Like 5528 Dislike
無話關你事諗住討論咁傾咁解
係你唔知做咩講到發哂脾氣咁 咩事
又食支那人屌
Sentiment
鐘意大陸雞
記住死返上去團聚唔好返黎呀撚樣
咁同男女多少有咩關係
你呢啲發言有咩討論價值? 講到自己心水好清好醒 袋錢落我袋咁 中學畢業未
我唔係發脾氣 只係唔想你呢啲質素嘅人煩鳩我滿意未?
其實香港都會啦 只係大陸女人現實d
仲諗 做啦 係咪男人黎架 咁婆媽
圖都無張講風咩!
但我承認大陸妹呢一代係幾正
哇 好慘啊
逼於無奈要主動做自私大仆街🥺🥺🥺

後乜悔 快啲同香港條女分手啦 賤精
唔使唸啦 拿拿臨同依家條女散撚左佢再同上海妹一齊 放過陪你5年既女仔 咪撚阻人時間
點解女人最寶貴青春係三十歲前?所以三十歲後就賤過地底泥?

任何人嘅時間都應該係寶貴,樓上巴打話呢句嘢係父權嘅原因係因為你將價值身份分為二元,女人定男人嘅青春都被重視。

btw,樓主開得Post問其實已經打算放棄條港女,上黎開Post都係想人畀勇氣佢分手。不過上海婆骨子裡好惡有人講左,你真係娶佢唔好後悔就得。
我之前提及出過軌果個人
佢出軌果陣都話條新女係滿分,好完美

過咗年幾,佢地散咗
條新女又自殺又盛
果條友狂避佢

其實我覺得新果條女未必係咁完美
應該話呢個世界無人係完美
只係你未見到佢嘅決點
你試下一路唔娶佢一路拖
我包保你俾佢愈迫愈大壓力,就會改變諗法

利申:我唔係話港女好,其實可以係兩條女都差
識做戲都係優點黎
港係係唔識做戲+有機心
大陸一孩政策搞到男多女少
離過婚女人都仲有市場
咁你何必要應我
你覺得我唔啱咪駁我 駁完又話我質素低唔想俾我煩鳩你
你覺得我無同你討論既資格咁你應我又何故
乖啦 你唔撚睇我順眼既無問題架有咩所謂
反正我就平心靜氣討論 你就係度鳩鳩下咁唔想同我討論又應我
做咩講出黎點醒條賤男啫
佢呢啲人唔仆過街唔知驚架,講到條大陸妹點好點好,相逢恨晚咁
睇到好撚心寒
樓主個背景同我朋友好似
大陸一孩政策搞到男多女少
離過婚女人都仲有市場
大陸女人唔太怕離婚
唉 香港...
咁撚差咪分手囉
樓主又唔分手咁得意嘅
屌你係咪on9 走去點醒個廢柴做乜
大陸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞