原本準備談婚論嫁,先黎一腳踏兩船

832 回覆
177 Like 5528 Dislike
因為無得同朋友吐苦水,走上黎開po發洩下

係香港同條女拍左5年拖,原本計劃依2年就同條女求婚,組織家庭

由於工作關係,上一年2020年頭要去澳門做野,要留大概2年時間,偏偏撞到個疫情,搞到我放假無得番香港同條女見面,感情自然淡左落黎

咁岩做嘢識左一個好撚正嘅上海妹,咁身為一個咸濕嘅男人,梗係忍唔住想食下

去到依家小弟就黎同佢拍左1年拖,由原本諗住ons,變到想同佢拍下散拖,到依家自己沉撚晒船,鐘意佢多過香港條女

依個上海妹真係屌打晒d港女,樣身材唔洗講啦,連性格個d都真係好到你唔信

因為佢,搞到我同港女感情淡左,但始終咁多年感情,唔係咁易放得低,但係問自己內心,其實我依家更加鐘意上海妹

最近上海妹都暗示我會唔會結婚個d問題,話唔想浪費青春,令我的起心肝去諗斬邊一邊攬,同埋要點講分手依d野,我覺得好心煩

如果比多次機會我,我寧願食完條女之後講拜拜就算,依家搵著自己黎搞
消失咪得
煩乜
真,港女有可愛之處,但對比性格係差d,btw ching揀邊邊都係要忍痛
比左上海妹示意圖先啦
工程狗
一定上海
返左香港未,遲下又會淡....loop
快撚啲同香港嗰條女講分手,咪哂鳩人哋時間,已經哂左人哋五年青春,女人青春好寶貴,根手你條仆街就快撚啲去死,係你配唔上嗰兩條女
快撚啲死啦屌你老母
好正常 唔計政見,港女不嬲係最差個堆
日韓台>大陸>港女....
個上海妹真係好識做相反港女就真係典型港女性格

依家煩在好唔好真心坦白話自己係個仆街,定係up下d行貨理由就算
喺上海有冇樓
有嘅話就娶得過
好有錢,包養番我轉頭
上海妹出名婚前好嗲好姣
婚後好撚惡架
你有冇諗過成年都冇見嘅港女喺呢一年收咗幾多兵
但你本身搵唔搵到錢先
搵唔到錢一定比人全家歧視
過多幾年就綠綠
無錯 港女就出左名結婚前唔嗲唔姣
但係婚後好嗲好溫柔
樓主真係賤格
你呢啲人渣收手喇
唔好害咗兩個女仔
又有錢
性格又好
又鍾意你
又暗示你結婚

你自己衡量下啦
衡量下係真定係假
個感情keep到幾耐
事業金錢幫到你
制得過
啲劇情咁似春嬌與志明
咁又咪屈
不過上海妹結婚之後點都算
佢老母老豆先係重點
邊個話
你今次仆街啦 你如果話同上海妹斬
佢實殺上你屋企同你攬炒
up埋啲廢話
hello moto?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞