原本準備談婚論嫁,先黎一腳踏兩船

832 回覆
177 Like 5528 Dislike
咁唔洗諗啦
兩單野一撚樣
我frd最後返左香港,再同香港條女分手,上海妹留左係當地,咁佢地變左long d

因為long d佢地開始愈嚟愈多問題,最後又係分撚左

我睇樓主去澳門都係做2年野,2年後返嚟,除非你話結埋婚啦,唔係咪又同上海妹long d
之後你咪又會話咩因為long d又淡左呢樣個樣,又係香港識過條女
應該兩邊都斬
你呢D仆街 (如果真係樓豬)
由頭到尾愛既只係自己
你唔識愛人 都唔值得被愛
呢個情況只會不斷地重覆
直到你死果一日
樓主正仆街
推到俾女主見到為止
咁鐘意玩花式自爆

上海妹垃圾黎話之佢幾撚正都係咁話
樓主快手同佢結婚唔好放出黎害人
放過你個香港女朋友
唔好再拖
女人中意有能力嘅男人 (除非女係豬扒要降身價)
男人中意有樣有身材 (除非男係油頭毒撚)
係定律黎
結婚之後港女同上海妹會180度大轉變
到時邊個對你好 邊個貪你身家你就知
DLLM仆街樓主
感情問題一律建議
個車牌係人地同款。。。
不過fact係樓豬19年買咗架Lexus GS300
上海女人好古惑
中女阿嬸應該上連登搵仔 好撚多連登仔鍾意中女 話撚正 狼虎之年 以為個個吳婉芳咁防腐
唔知班友都咪風濕重
Sor講得唔清楚
唔係個車牌
係同車款
格閪就真性情 真係任你講
咁餐廳唔洗煮啦 直接俾你食 話係sell原汁原味
你呢d仆街賤種快撚d死
係咪識哂全部港女先
不過都係個句 好既一早比人mark 唔會放係到比你揀
身邊中學識啲朋友個個女仔fd 都唔係港女
係之前考完dse返餐飲pt識個啲mk妹先港女都爆
又鍾意靠男人 又話買樓係男人責任
無能力先係佢責任
自宫?
咁撚荀咁你快撚啲同佢結婚飛左香港嗰個唔好害人啦屌仲開post問
咁係會有咩問題呢 同埋支援係多幾多?
可唔可講解下 留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞