姜濤jer 拉闊唱callstar留下來的人,以唱功反擊廣告從業員稱號

758 回覆
114 Like 282 Dislike
佢唔舒服 病左
一定係當年啲人批評佢哋
搞到而家樂壇唔可以百花齊放
你咁講我又好似撈亂左佢係假彈冇假唱

柒左,唔計佢啦咁其他應該冇死錯人
佢最多喃嘸佬姐
不過都唔好得去邊度
打齋咁唱
咁真係無邊個會喃嘸喃嘸咁唱歌
佢冇假彈,只係單線solo啫
又係你呀 Jelly
霆鋒十六歲 唔知有時點解假唱啦
但真唱時成班mirror 應該唔夠黎
https://youtu.be/fYL54JW1IPc
幫人答

撚聲,完
Up乜9
唱得唔好都算,班戇鳩FANS仲要護航
強姦人地首一人之境 D FANS仲可以話

其實姜濤把聲好有感情同辨識度 多練氣同低音音準就無可限量

Keungto 是stage prince.無比感動人心的歌聲

揀一人之境係承接之前嘅前傳同Dear My Friend, 係一個story telling. 喺現場呢個演出好有感染力。姜濤係跳完舞,再跪地激動唱完Dear My Friend 再keep 住個情緒入一人之境。
咁都有得算?

唔係呢範就唔好出黎獻世齋玩rap 啦

佢仲要係藍黎
依家比偶像派先帶番起mc mike 出嚟
關咩事,
造星二比賽完一個靠eric kwok,另一個靠youtube出cover成名
咪就係
走音就要批評
藍就唔係,應該黃
不過聲底差
藍架,睇過佢以前d story 就知
樂壇因為mirror多左入留意事實
有d人因為ian識jay fung事實
但mc mike除左比賽同mirror成員一組外, 都係靠唱片公司大力捧,
mike靠爆炸頭同出道歌, mc靠jay fung作好歌同外型幾好紅,同mirror基本無關係
咩story
有cap圖?
正常我觀察應該黃
娛樂圈比偶像派先帶番起 係停頓
上年樂壇開始好左,只係疫情姐打擊姐
同mirror有一定關係,但你誇大左影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞