姜濤jer 拉闊唱callstar留下來的人,以唱功反擊廣告從業員稱號

758 回覆
114 Like 282 Dislike
twins 同 cookies 係廢但大家都知佢哋賣樣賣青春,唔會俾人吹奏唱功得有實力
你咁講唔公平
你應該拎佢地啲演唱會片黎比
咁咪冇咪打真軍
連登係小眾
佢講到twins cookies廢當年無比人屌過咁
當年高登同其他網比人笑到好勁,twins
Stephy首電燈膽
其他歌手走先
軒仔頂住
與其討論系米小眾

不如話連登仔系冷氣房用上帝視角

將一次live show既flaws不斷倍放大

再將不同時空既歌手抽出黎做以偏概全既比較
老實講個人認為張敬軒如果肯走出香港,以佢能力應該同gem地位差唔多
成個show Tyson唱自己以外嘅歌都好柒

唔入咪又甩beat咁
又係話人唔自己出嚟唱

又係話mirror帶動香港樂壇

又話人狗咬狗唔支持本土

有冇第二句?
你有冇聽過謝霆鋒live,屌打佢哋 你拎出嚟比

一直以嚟都好多辦法㗎wo
叫佢哋唔好浪費時間拍廣告,去每日練下歌先咪啱囉,其他真歌手都係咁之嘛
同埋佢哋好似乞狗咁做錯嘢,唔該公司勇敢出嚟面對

我知你下一句一定又係話我哋小眾出面大把狫婆嗰啲廢話㗎喇
呢度係咁㗎喇,覺得啱咪出聲
twins俾人笑足十年都唔識唱歌, 佢啲fans都唔敢撐佢地識唱歌

係難聽就難聽架啦
事實係你唔拍咁多廣告又冇pr 係度吹奏賺藍養黃又冇狫婆日日係度串柒柒,咁就少好多呢啲反mirror嘅po

林家謙上面啲人都係話佢唱歌好似念經咁完全唔掂,都係講事實啫,冇人會質疑林家謙幕後嘅工作㗎

出面有人撐得太過火,咁開始有小部分人反感都好正常
去開邊間k房咁差? 我下次唔去
佢唔舒服 病左
佢唔舒服 病左
佢唔舒服 病左
接多幾個廣告仲好啦 洗鬼練咩
唱都咁都大把人讚好 練只係浪費搵錢時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞