Pokemon unite 手機版22/9正式開波

999 回覆
13 Like 119 Dislike
《Pokémon UNITE(寶可夢大集結)》的舞台是以「大海盡頭的秘境」之名傳聞已久的幻之島嶼「億奧斯島」。這裡舉辦的隊伍對抗式寶可夢對戰叫做「集結對戰」。集結對戰是由寶可夢訓練家們組成隊伍,在時間內較量得分高低的比賽形式。而且,參加的寶可夢們會在比賽中成長和進化,是一種億奧斯島所獨有的特殊對戰。吸引著全世界粉絲狂熱支持的集結對戰,是訓練家們憧憬的舞台!
『Pokémon UNITE』Nintendo Switch版下載量已突破900萬!
為了答謝大家的支持,9月29日(星期三)起將會向所有訓練家送出「億奧斯券×2000」作為禮物。
此外,智慧型手機版將於 9月22 日(星期三)上線!
非常感謝大家一直以來對『Pokémon UNITE』的支持!

https://www.pokemonunite.jp/tc/
官網
聽日開AN機 IOS要30號
簡單黎講就係pokemon類dota遊戲
但係冇兵食冇塔推

我地有個DC群
其中有巴打打到上頭六十名

入黎可以一齊組隊用語音打!
又可以識朋友仔!
甚至有大佬教你點樣玩!
on撚9
為咗pkm玩,但打死唔課
SORRY
唔記得放link
https://discord.gg/Uz4hPGXuAA
玩左SWITCH版 感覺唔使課
不過最後我都係課左通行證拎寵物SKIN
第一次認同你switch都已經on9,而家搬埋手機仲撚on9等睇成班弱智仔氪金玩
唔比錢課符文就做課長沙包
冇咁誇實測咗0課打上世界頭500名內
iOS都係今日wo
download 唔到
之前pre Order佢今日自動down左啵
ser未開
利申:ios
好似晏晝3點開ser
留名等睇人屌大陸game
+1
會玩嘅始終會玩㗎啦
冇人玩?
之前switch玩過, causal Moba十分鐘一鋪都唔錯
Load 唔到入去
App Store 㩒完下載,不停等待中,down唔到
支那驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞