Pokemon unite 手機版22/9正式開波

999 回覆
13 Like 119 Dislike
新嗰隻伊貝勁唔勁
同埋要配咩技同持有物好啲
見緊人大師直播,4招都勁
不過我鍾意聲波多d ,型又aoe
問題係我玩緊sup d唔太配
https://www.twitch.tv/goofgg
自己睇 我會覺得係神話級NERF
我求下大家大lead緊唔好再亂開雷鳥
因為咁樣俾人cup咗幾場
前期lead唔明啲人點解唔farm要喺人哋塔底1打幾送頭,跟住人哋追返要拖到雷鳥先5050。上到精英都係咁撚樣
因為隻game只要你肯花時間打就上到去
有冇人上RANK超級
隻game 打rank有咩獎?skin ?

大師都係咁
根本大順風開雷鳥就係滅亡既前奏
除非肯肯定對方黎唔切/執唔到/有能力全滅到對面
原來要升持有物咁on9
Hea玩算
退金幣
雷鳥=trap ,呢個boss係用黎引人入局
順風只要伏殺打雷鳥既人就得
逆風無得選擇先會打雷鳥
只要一直打下路boss 抽下上路boss= 贏晒分逼人打雷鳥
逆風個隊真係只有靠後期捉到落單走錯位
偷雷鳥先可以贏
我都輸左好多次順風開雷鳥比人執到輸返
係,琴日有場諗住輸鳩緊,點知對方開雷烏,畀我哋殺番轉頭,食埋啲雷烏,跟手直入拎分直接贏埋

領先緊真係唔好開,守住就得
前期打吓做吓升Lv任就送3個直升30lv嘅道具
但都有人講怕夜長夢多 好似youtube睇
殺到2-3隻自己友齊人
可以清左雷鳥唔怕比對面有機會翻到盤
但我都唔太建議 一係自己隊打得好快好快
同埋最好坦同強控既寵去外圍頂頂
有卡比獸或者貝殼獸睇水都穩嘅,如果大優勢打隻雷烏都唔係好快

但其實最好係嗰2分鐘喺附近伏下人,殺到差唔多搵啲控怪睇吓水再開就冇死
唔係輸好多真係可以打埋雷烏先投
我會咁睇,上面個分咪顏色球顯示
你只要贏緊對面2個球以上基本上伏係雷鳥是但一個草位等對方打到有傷再開波殺晒對面食埋隻雷鳥
如果你話等對面殺完雷鳥你再守有機會失守,所以最穩陣順風一定係等對面打到雷鳥剩1半血就開波

逆風就完全無選擇,1係集火殺對面有50分係身既英/ 賭你命運集火雷鳥完全唔理對面d人 ,昨晚同巴打玩2次都逆逆地風,我係用幸福蛋開全體加攻,速再開大落最勁個隻AD 之後就贏
呢隻game 我覺得JG 係最能重要,試過10分鐘內完全無上落過黎幫手

咁都抽得中 不過冇呢隻野
原來好易抽
14lv已中呢隻同雀
鯊魚超難用,招大勁難控制
未撚中過
真 好似Lol隻厄殺斯招Q 但係好似冇得自己揀方向咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞