Pokemon unite 手機版22/9正式開波

999 回覆
13 Like 119 Dislike
頭先冇咩時間, 諗住5分鐘打電腦解下日任算
點知5分鐘 唔見左1-2個隊友, 打電腦都差幾分輸..
上到高級後永遠1場贏1場輸
頭先逆風少少,竟然去投降 血管都差d爆
我都啱啱上高級 一齊?
GEF72Q6 加我 叫tamms
痴線 仲有上到高1都唔識守鳥
我仲係超級, 頭幾日玩明明7成幾勝率 之後慢慢跌...
痴能線大號上超級5 新號卡超級
你有無玩?玩到好累
1場afk 2個
Lm
得罪講句 平衡型果幾隻pkm真係好廢
又唔夠傷 又坦唔起 都唔知有咩用
成日有啲粉腸亂叫投降,玩個十分鐘game都要趕時間
玩左一百場左右 叫做感受過隻遊戲 個人認為食左雷鳥個得分秒入既buff要移除 或者唔好秒入 改做起碼要2秒時間 我明白佢個機制係想食到雷鳥個邊就攻 比人食左既話就回防死守 但係現實根本無可能守到 因為有啲角色本身加移速有啲識位移識飛 加上仲要秒入 咁樣既設定變到好多場game都只係最後2分鐘既雷鳥遊戲 起碼要改到拎到雷鳥唔會太op(可以係全隊短時間加攻加防加血)而另一邊係要有得守先
見有巴打話呢隻係滾雪球game 我就唔係好認同 呢隻遊戲既逆風反勝機率係超高 如果你開局逆服就等最後兩分鐘搏個波雷鳥團 拎到就有得反勝 相反如果你順風開局 最後兩分鐘無打好 咁你前面8分鐘既優勢就直接無曬仲要好高機率會輸埋
吸盤小丑用3眼鏡勁到痴晒線
1入場永遠有1個企係home
我覺得小火龍呢d一定buff
我個人體驗同你一樣,無輪前期優勢幾明顯 只要人地有波雷鳥團贏左
我當佢死剩3個人己經300分
1球100 唔係講笑,你之前點入極都係50-100 分
我係twitch 睇大師個人得分大約150 -200己經極限
所以前面輸真係唔好放棄,我昨用用小丑係雷鳥2次反擊成功
見佢地打到雷鳥1半血即刻開道具加攻 再開牆+氣功彈+大招仲入最多人個度,5個人比我禁左招 比我隊友殺晒
點勁法 成日覺得佢好難carry
我無用護目鏡,第3個位用全體護盾
護目好似要有入法先加攻?
岩,有大優勢,都唔會主動去開雷鳥,一陣俾機會人反勝
雷鳥設計有好有唔好啦
試過我地輸到剩主塔 對方剩後排兩邊一塔
最後一分鐘幾對方見唔到我地以為我地棄
我地一直埋伏係雷鳥附近等對方5個都去我地主塔
點知我地最後18秒打完衝去灌塔
灌到最後一秒爆哂500 分
最後反勝 好滾動
成堆拎撚住50分
人地都返哂溫泉
之後唔幫手打雷鳥
比人搶撚左
正常架
你會見到超級同高級個分層係好似深圳河咁
係就係只係差一級,但就隔開咗一班「真係識打」同「唔係咁識打」嘅人
啲人嘅技術係爭好遠
見啲fd新join都係咁,超級升到坐火箭咁,一高級就浮浮沉沉好耐
我自己switch果陣又係咁
投降果到就算啦,我都唔明有咩好投降,投降又唔會輸一半,不如搏一搏
我自己就試過頭八分鐘都輸到仆街
最後自己毒撚打雷鳥反cup
所以無理由會投降
投降根本on9 只要雷鳥一ko = win
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞