Pokemon unite 手機版22/9正式開波

999 回覆
13 Like 119 Dislike
可惜冇人同我一齊玩
我覺得新手都幾岩玩, 起碼殺到人拎到分
支game咪課啦無課都唔會比人屈,技術同隊友緊要d
戰隊#4XH0Q42C
路卡勁在神速dum骨可位移,本身攻唔低加上被動低血有盾好難死
被動低血有盾係咩黎?
我而家暫時淨係成奇異花無腦玩
見佢第一場正正常常加佢一齊排 越打越鳩
有無大師排位解任
加我
C5KN0XA
水箭龜用咩技?
低血嗰陣自動開個盾可以檔一定程度嘅傷,同時加速度
AR8GXKL

新手暫時LV20,超級5
差唔多每晚都會on
招朋友一齊打

多數會電貓、龜
有時用路卡、火兔
高級5先岩
成日記錯
都唔明點解高級會勁過超級
領先唔好開雷鳥呀樓主pin this
啲人係咁唔知隻game係愈高分先贏不斷無腦開團戰不斷送又唔打龜
所以有時真係打到燥
人地屌隻game又關你咩事
係好燥有時打到

玩埋啲殺人怪咩路卡,雀仔嗰啲,整係識打嘢,人又唔係好殺,隔離有人畀人追緊唔幫,個得分區冇人守,唔去得分,個區畀人打緊又唔守

仲要成日一場有3個一開始就好閪揀死呢嘢怪,見到3日近攻都唔轉下,啲怪配合唔到下下開團畀人屠,例如成班攻得分區嗰陣,永遠唔夠守
上網睇話
寵物介紹嗰度如果話佢係特攻,就所有嘢連埋普攻都係計特攻
遠攻就計遠攻,即使甲忍埋身變近攻,都計遠
想確定下真唔真
領先緊自相開雷鳥比人偷 反輸
rank game 都出現
雷鳥設計真係敗筆
但如冇雷烏啲又試唔到團戰嘅配合,出個雷烏應係畀啲人諗吓點打贏場團戰,雷烏就即係等於個大陣地要諗點唔畀人打到同自己要打

因為呢隻game發現到好多人揀怪係自己鍾意,唔會諗團隊配合

啱啱觀戰咗一場條友用踢波嗰隻,係咁打野怪,11,12lv爆哂分都唔去偷得分,反而不停喺度打野怪,到咗打團嗰陣14lv都唔夠隻12lv路卡打

所以其實呢隻game太多人英雄主義
但無雷鳥,基本上無反勝可能
基本上配合好緊要,無得一個carry 四個
GEF72Q6
新手 想搵人打排位
卡咗喺downloading update data有無解決方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞