Diablo II: Resurrected (2) 講多次係23號23點開服

1001 回覆
10 Like 68 Dislike
想參考裝備平定貴可以睇下呢篇

我覺得都準
https://www.google.com.hk/amp/s/pttgame.com/amp/diablo/M.1567243918.A.795.html
每日一推

我自己開佐個D2R (PC) DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
PS4碟今晚會唔會偷跑
偷跑, 係唔係家用機成日會出現?
PC 有冇可能都會
偷咩跑
ps4有無人買?無行跨平台驚好小人
同POE 一樣
家用機玩呢D 你真係當單機GAME來玩,

PC版就好小小, 人流大D , 方便交易

雖然POE 同D2 都係單機GAME
MYCARD收左皮之後,想問7仔OK仲有冇暴雪(戰網)點買?

有冇聽過日文版本, 開放左安裝, 諗緊聽咩文好
玩,,,,,無聊打下寶都ok
反正買斷,想玩就玩
都係諗住當單機GAME打下寶刷下裝
佢本質就係咁架喎
用tapandgo
https://www.youtube.com/watch?v=s2iX8Fk0geg
依個算係我睇過最pro 既 d2 youtuber , 有興趣可以睇下佢開荒片
上面條link 係D暗金裝留唔留既分析
你又岩玩?
會唔會有白字裝回歸呢
我買咗PS4版,諗緊買唔買NS版返工玩好,但無NSO唔知會唔會無得同步

屋企無電腦
如果唔係都想玩PC版
玩啊
有switch ps4同主機 諗緊玩邊個platform以前細個玩過幾季 諗緊係唔係玩switch 單機滿足下自己算
以前有玩開既我都唔知邊d 才底值錢
,例如d 4洞甲要加幾多ed或有冇加其他野會值錢
要睇你組咩符文組,例如聖騎盾無形頂抗貴係因為流亡,珠寶匠偏向貴係因為電馬
4洞甲其實印象中唔係太貴?謎團就三洞,4洞好似得榮耀之鍊用多,甲其實ladder 黎講除左謎團都無咩其他options
4洞ebug貴
唔知有無fix
啲資料唔係可以跨平台咩,
即係我買晒PC+SWITCH+PS就可以轉黎轉去?

平時返工就switch單機
返到屋企就轉返pc咁唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞