Diablo II: Resurrected (2) 講多次係23號23點開服

1001 回覆
10 Like 68 Dislike
Group黎?未玩過想ps5玩
未玩過請問係咪無主線支線?自己或組隊周圍打怪架咋?
無group呀 多人玩PS版先開la
暫時都係得1位巴打約咗一齊玩
多人刷 跌寶率會唔會高d?
都可以去網吧
最大問題係d2唔係獨立loot drop, 要鬥快執
新手未玩過真係當佢單機game玩

Lobby game arpg
唔係mmorpg
拎部switch出黎面交
switch版唯一優勢, 周圍trade
呢個真,一手交錢一手交貨👍🏻
如果唔太lag,switch可以去到邊玩到邊
Pc>switch>ps
聽講得30fps
一定係PC最多人玩嫁啦
你要TRADE & BUY 最MARKET一定係PC
pc有preload
多人有加掉寶 3人 5人 7人有加成 其他剩係加exp %
有點想買 switch
switch係咪冇得交易裝備?
有,但要switch對switch
會呀,
一間房,最多8個人
人數越多,怪越厚血,相對地,drop rate都高啲
我都想知
想長期幾個朋友一齊玩 係咪battle.net自己group就ok?
但offline 玩果陣個角色係咪都sync?
畢竟係廿年前嘅game,佢只有主線任務
ACT1到ACT3,ACT5,每個ACT都係6個任務
ACT4短啲,得3個。
做完每個ACT最後一個任務,可以開下一個ACT
打完ACT5最後一個任務,開下一個難度。
成個game有3個難度,normal > nightmare> hell
一般打寶都係反覆 開room > 殺boss > 開新room > 又再殺boss > ...
單機還單機,online還online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞