Diablo II: Resurrected (2) 講多次係23號23點開服

1001 回覆
10 Like 68 Dislike
鬼佬應該一早bot 爆左

仲親咩友團
點解你會覺得會快過人地

人地speedrun 係講緊6 個鐘HC 爆hell
你點同人鬥快
agger 未擁有過
抆啲,i9?
萬惡之源珍藏組合抵唔抵玩,包埋暗黑3賣接近500蚊
暗黑3值唔值得入手
當年冇淘寶嗰啲都已經成堆工作室,
依家啲新手機game一出,
幾個鐘後就首抽角色任你揀任你買,

堆工作室已經蓄世侍發,
23號夜晚11點開服,
24號訓醒,淘寶應該已經應有盡有
如果你鐘意玩無雙嗰啲,D3會有一定既爽度
仲有2日, 迷團 等緊我
1想問一下預購同24號之後買有咩分別?係唔係有野送?
2 現在預購了係唔係會download埋隻game
no
no
留名等睇 天梯到時會加 新系統/符文組

如果唔係既話, 玩普通就得
屌 好鐘意殺人牛母
而家咪自己牛母放題囉 滿足晒你慾望
以前玩開D3個bnet帳號入唔返
綁定咗手機驗證器但個驗證器整極都話錯
之前未玩過 不過都有d 興趣 新手推唔推薦玩 (都30幾歲 ,不過咁岩以前細個冇玩)
我覺得D3普通啦
唔係唔好嘅,除非有班friend一齊玩
否則就算啦
況且隻game都咁耐,有時間,玩其他game好過
唔係並通咩?點解少人玩?
我買叉盒版,已經download咗隻game
不過唔肯定關唔關我之前join咗beta test事
共通係save共通啫
但如果我只係買咗switch版
我只可以同返switch版嘅玩家交易
除非我買多隻電腦版
咁我喺pc開返個save出嚟,先可以喺pc搵人交易
請問19點嗰個力量bug係指咩呀?
呢個我無聽過

另外,似乎首殺bug無fix到
著裝備姐
例如你用暗金統盾, 要156力量
件裝又會加力量, 但你又唔夠156力量,
求其搵D裝+夠 156力量, 然後 用到時, 再除佐其他裝,
但由於 件統盾本身有加力量, 導致你會變佐夠力 著得起
全熟
即係默許
btw 如果真係修番swapbug 阿馬惡耗熱騎陪佢哭
PC 可以 DL啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞