Diablo II: Resurrected (2) 講多次係23號23點開服

1001 回覆
10 Like 68 Dislike
fuck
即係又削弱玩家福利咗啦
如果我冇記錯 咁樣你死左去執屍 會唔夠力拿返統盾,如果呢執唔齊屍啲裝再俾人打死 會爆裝掉出來地下。
我把風之力當年(v1.09版)同人打PK 時就係咁執返嚟

(係佢條屍度放啲藥水 等佢執屍執左我啲藥水,搞到佢執唔齊,再打死佢等佢爆裝

唔知現在有冇fix到呢個問題?
後期有fix, 唔夠力執裝 會全部執唔到, 咁就唔會執得一半被人爆屍
可惜,咁冇得爆人屍了。
不過我目標係今次堂堂正正 自己刷返把風之力出來,以前刷皮皮都刷唔到
一開波都係咁玩架啦

盡快執/買2 孔頭、4 孔輕盾+4 孔劍合雙精神
之後成件事就輕易好多
風之力好似都叫做10 大難跌武器
不過相比之下信心弓>>>>>>>風之力
情意結 冇計
同埋希望自己刷到迷團玩祝錘
唔好諗自己刷啦

你執得3 粒符加三孔超強執政官都應該執左笠
不如博執一件神器換一件迷團仲實際

以我印象,黃字極品權冠=黃字極品標槍> 偏向盾> 鰻魚頭=血甲>四大神器>火捧/電捧/冷靜爪

之後先到符文裝同SOJ
應該都係,我係玩PS5 可能冇乜人會交易
以前仲可以用PG 換下打寶裝起家
人地係講緊成個account 全角色所有位都係PG 咁賣
點知邊D裝係垃圾 邊D係要留???
真心好難一言講哂

簡單黎講,符文全部有用,高符仲要係天價
綠字通常過渡用,暗金就好多廢野好多過渡用
其餘真係case by case

而最貴既係黃字> 藍字> 高符
之前好多人屌到要退款既無得揀中字英語, 見到有得SET
白字 灰字 洗唔洗留
之前玩死咗係ESC退出重入條屍就會喺城度, 呢個係MOD定原本就有. 唔係好記得
一般玩家 又懶睇邊樣野值錢, 可以選擇剩執符文/寶石合PG, 缺咩就同人換, 會玩得輕鬆好多 反正貴價白灰藍裝分分鐘難見過高符
冇PC
得PS Switch 用咩玩好
進度共通
但平台通唔通
有得中字日文添啦, 唔使再聽 你姣, 聽恭依之娃
某啲要,你要砌符文就要白灰底
簡單啲就剩留有孔既灰字,白字唔好諗喇,你新甄乜都要留會好痛苦
Ps5同ps4同server, 點都多人過xbox啦
白字/灰字用嚟做符文之語底材
不過勁嘅底材都係地獄級先開始跌
所以如果你係一心留嚟trade, 可以地獄級先開始儲
原本就有
不過執屍有度好,就係執返部分經驗值
重有30個鐘先玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞