《每朝起身,總會見到細妹著校服》(27)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
『唔陪唔陪~我唔再陪嗰個八婆~以後就只陪住你一個~』一提起條八婆就火撚滾!

「嗯?」阿Wing帶住疑惑嘅眼神打量住我~

『唔...總之我同條八婆完㗎喇...』我都唔知點同阿Wing講好...

唔通同佢講哥哥戴咗同時將會戴帽咩?

我更加唔想同阿Wing講有關無限輪迴地獄嘅事...

臨射先嚟輪迴...呢個設定點同自己細妹講吖...
「嗯~咁就好喇~」睇阿Wing個樣係唔明嘅~不過就好似好開心咁~

『係吖係吖~咁就有多啲時間陪你喇~』我撫摸住阿Wing把秀髮~

「朝朝都要陪多啲~」阿Wing又攬到我實一實~

『係係~朝朝都早啲起身陪你~』

「朝朝都幫我著校服~」

『係係~朝朝都幫你著校服~』
「等你放工返嚟幫我除校服~」

『係係~放工返嚟幫你除校服~』

「每次換衫都要哥哥幫我換~」

『係係~每次都由我幫你換~』

「攬攬~」

『攬到實一實~』
同阿Wing攬多兩攬...再壓晒個身埋嚟...

唔單止對小饅頭俾我壓到扁晒...連下面都...貼咗埋嚟...

我個龜頭掂咗阿Wing嘅小腹一下...我就立即縮後!

嘩嘩!又係咁!我仲扯得勁行咁...掂咗一掂...

然後阿Wing又係繼續貼埋嚟...小腹就貼實咗我碌巨棒...

又係咁...又係扯住扯住...越嚟越硬...貼實阿Wing小腹不停咁變大變硬...
阿Wing再扭動下身...用小腹磨兩磨我碌巨棒:「哥哥...硬咗嘅?」

又係咁...又係唔單止俾阿Wing發現...仲問到出口!

『哦~係晨勃嘛~正常男仔都會㗎~』不過應該冇問題嘅...

只要同阿Wing解釋返...係晨勃...就唔係問題...

「咩係晨勃吖?」阿Wing繼續追問~

『是咁的~男仔瞓醒嗰陣係會硬咗嘅~好自然又不自覺咁硬嘅~有啲直頭會瞓緊嘅時候硬~但唔係夢遺喎!只係會硬咗~到瞓醒都會Keep住硬~』我記得上次都係咁鳩吹...
「哦...但哥哥都醒咗一段時間喇喎...」阿Wing半信半疑咁~再用小腹貼實我碌巨棒磨兩磨~

『嗄...咁係因為你哥哥我健康囉~越健康越扯得耐㗎嘛...嗄...』我又俾阿Wing小腹磨到...磨到勁扯旗...扯到我頂唔算抖大氣...

「咁...硬成咁...點算喔?」阿Wing再用小腹貼實我碌巨棒磨多幾磨~

點...點算?

上次都...冇咁問過...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 08-夢幻路線] PART 02

阿Wing竟然問硬成咁點算...

明明上次都冇...點解今次會...
已經將[Take 08-夢幻路線] PART 01 Upload上紙言

新Post已開
https://lih.kg/2710598

有Wing Wing

冇嘢嘅 兩兄妹
妹妹仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞