《每朝起身,總會見到細妹著校服》(27)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike

上回講到Emma單腳企咁俾飛揚抽插~
抽插到腳仔軟軟~飛揚問Emma想唔想試後入~
Emma都好想試試~飛揚就帶Emma返去檯邊~
Emma就撳住自己張檯,飛揚就從後抽插~
後入可以抽插得好順~又可以插到最深最入~
飛揚再加快速度抽插多幾十下~唔止Emma覺得好爽~飛揚都爽到差唔多要射~
『要射喇...嗄...差唔多要射喇...』飛揚並冇減慢速度...
「射...吖呀呀!射俾...吖呀呀~我...射俾我呀呀~呀呀呀!!!」
飛揚碌巨棒扯到超硬...
「呀呀!我要...要...呀唔唔...呀呀~呀呀呀!!!」
差唔多喇...差唔多喇...飛揚感覺到...感覺到差唔多...
「飛揚...飛揚啊...唔唔...射...射入去呀呀呀呀呀!!!」
已經...已經感覺到...
飛揚快速抽插多幾下...
『嗄...Emma...嗄...Emma!』飛揚個龜頭就好似觸電咁...全碌巨棒一硬!
然後深深一插...龜頭緊緊咁頂住子宮口...
『射...射喇...Emma!』飛揚感覺到有大量精液將要射出!
就喺大量精液快要噴出嚟之時...
「我...一...直...都...好...愛...你...飛...」
眼前俾飛揚從後抽插緊嘅Emma背影開始扭曲...產生出黑色嘅...深淵一樣黑嘅...黑洞...
越嚟越黑...眼前嘅Emma...雪白幼滑嘅嫩背...仲喺Emma腰間摺起晒嘅純白色嘅雪紡吊帶長裙...屁股仔...一切...一切...整個空間...正被深淵一樣黑嘅黑洞吞噬...
吞噬…

..
.
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 08-夢幻路線] PART 01

當我再睜開雙眼...

射...愛...係...係發夢...

係發...唔撚係...等等先...

我立即一個轉身望落床!咁啱就望到細妹背住我...拎起個黑色Bra...

又係...又係黑色Bra同黑色底褲...
望住阿Wing扣個黑色Bra扣...

唔撚係吖化...咁講法...我...我又返翻嚟星期一嘅朝早?

屌唔撚係咁撚戇鳩呀?!

啱啱我中出Emma...天使一樣嘅Emma...

冇錯喇...明明就係同天使一樣嘅Emma搞...仲要中出天使...

點解咁都拉我唔出無限輪迴地獄㗎?!

天使呀...天使呀我屌你老母!!!
「哥,做咩望住我背脊嘅?」阿Wing扣好Bra扣~著好個黑色Bra~正想行去拎校服之時,就望咗上嚟~

『我...我冇...咁啱瞓醒就見到你著Bra咋嘛...』唉屌...天使都唔可以帶我走出無限輪迴地獄...仲有邊個救到我?

「嗯?著Bra有咩問題吖?」阿Wing行近兩步~喺地下望上嚟~

『冇...冇...冇問題...我覺得個Bra襯你...呃我意思係個Bra同條底褲都好襯...』屌我喺度講緊乜吖?

越講越嚟離譜咁嘅...
「係吖係吖~」阿Wing甜絲絲咁點點頭~「一Set㗎嘛~」

『係咯係咯...一Set真係好襯...』點解我又好似氹女上床嘅口吻?

唉...Emma話得我啱...我把口真係...好易令女仔誤會我氹佢上床...

「咁除咗襯之外...哥哥覺得好唔好睇吖?」淨係著住黑色Bra同黑色底褲嘅阿Wing就轉一轉身~

『好睇吖~好好睇吖~黑色嘅內衣褲襯上你雪白嘅肌膚...真係好好睇...』屌我仲要越講越賤格咁...

自己細妹嚟㗎...唔好搞到好似氹緊佢上床咁啦...

一陣真係俾阿Wing誤會就真係大件事...
不過又好難收口嘅...啱啱...啱啱先同Emma...搞到最盡興...臨射一刻...

而家仲扯住扯住...

喺頂點之時...把口係甜啲㗎喇...

真係唔係講笑...真係好撚扯旗...比起之前幾次更扯...

再加上而家望住阿Wing嘅內衣褲Look...扯到痛喇...

「好彩哥哥都鍾意姐~哥哥好耐都冇幫我揀內衣褲喇...」阿Wing爬上兩級樓梯~谷住塊面豬登咁望實我~「而家啲內衣褲都係我自己揀...哥哥幾時得閒陪我買內衣褲姐...」

『呃...你大個女㗎喇嘛...自己揀自己買先正常㗎嘛...』你咁大個仲拉住我入6ixty8ight揀內衣褲嘅話...實俾人當變態佬啦我...
「唔~」阿Wing谷起塊面豬登~「我見好多情侶都一齊揀內衣褲㗎啦~啲男仔都會拎起啲Bra俾女朋友睇鍾唔鍾意嘅~」

『哈哈...情侶又點同呢?我哋兩兄妹嚟㗎嘛~』雖然我覺得情侶一齊揀內衣褲都好尷尬囉...

同Ashlynn條八婆買內衣褲...次次都係佢拎走我張卡...我就喺出面等嘅...

「係唔同吖係唔同吖~兩兄妹更加親密~更加應該一齊揀~以前都係哥哥幫我揀㗎啦...」阿Wing又谷起塊面豬登~谷到脹脹~

『你都識講以前嘅~我都話咗你而家大個女啦~』我哋唔覺有問題...但人哋覺得有問題吖嘛...

「大個女都係你細妹~你永遠都係我嘅哥哥~」阿Wing仲係谷到塊面豬登脹脹~扭晒計咁~

『係喇係喇~搵日放假同你去揀喇~』我真係冇阿Wing辦法~

俾阿Wing嗲兩嗲姐...又心軟~
「好嘢~哥哥最錫我~」阿Wing笑得勁開心~

『係吖係吖~最錫你吖~錫晒你吖~』我完敗了~

不過敗給自己細妹...甘心命抵啦~

『好喇好喇~咁而家等哥哥幫你著校服好唔好?』反正上次都幫過阿Wing著...今次都唔差在啦~

「好吖好吖~哥哥~好耐都冇幫我著校服喇~」阿Wing勁開心~笑得勁甜~

『係吖係吖~以後我朝朝都早啲起身~等我幫你著校服好唔好?』我又好似氹女上床咁嘅口吻~
「好嘢~就好似以前咁~朝朝都有哥哥幫我著校服~」阿Wing勁開心咁搖多兩搖我隻手~就落返地~

我就將自己碌扯到勁粗勁長勁硬...直一直咁嘅巨棒收一收返好...放一放返好...確保個龜頭唔會由孖煙囪個窿隊出嚟...

「哥哥~快啲啦~快啲啦~」阿Wing勁心急向我招魂手~

望住淨係著住黑色Bra同黑色底褲嘅阿Wing...真係勁吸引...吸引到我碌巨棒又好似失晒控咁...

雖然啱啱先同豐乳嘅Emma搞...初嘗豐乳嘅吸引...

但我始終都係一個貧乳控...

好似阿Wing呢種身材...細細粒粒...瘦底...筷子腳...腰幼...小饅頭...真係最吸引我...
「哥~快啲快啲~快啲落嚟~」阿Wing再招多兩招~

『係係...嚟緊嚟緊...』乖乖地...乖乖地...唔好又扯到個龜頭隊出嚟...

我就單手撳住下面咁落床...

「快啲快啲~快啲幫我著校服~」阿Wing都好心急咁對手仔捉住我隻手~

『係喇係喇~幫你拎咗件校服出嚟先啦~』我就行去阿Wing個衣櫃~

「嗯嗯~」阿Wing就乖乖企定定咁等我~

我一打開個衣櫃...就望住...掛咗幾件校服...最左邊嗰件...

我記得...上次阿Wing係叫我拎呢件落嚟...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

我好順手咁拎咗最左邊件白色校服落嚟~

「哥~點解你又會知我想著呢件嘅?」阿Wing勁好奇咁望住喺我手上...佢件白色校服~

『因為我同你心有靈犀㗎嘛~』屌我又用上氹女上床嘅口吻氹自己細妹...
好準時
如果 兄妹相稱太多 醒不起喜歡我
沒有好感怎會相親相愛 大哥只是掩飾
能做對愛侶 墮落成朋友 誰心息
高才鳩高歌一曲
咁兄妹係咪可以做愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞