《每朝起身,總會見到細妹著校服》(27)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
真係要多謝佢哋一直關注
多謝負皮朋友
到時記得支持我
感謝負皮朋友
起碼有三位
出文喇

上回講到Emma又俾飛揚搞到高潮~
Emma好享受同飛揚做愛咁喎~
咁就好喇~
Emma抖抖之後,仲想繼續~
飛揚當然冇問題啦~仲未有射嘅衝動~可以繼續玩~
飛揚捱喺檯邊~Emma就騎住飛揚嚟Un~
一隻手摸住Emma隻白滑幼嫩大髀...另一隻手就玩住佢條白色Lace絲質底褲...
「啊啊~唔唔...唔...啊啊~啊啊啊~」Emma Keep住Un...含情脈脈咁望住飛揚不停Un...
飛揚都望住Emma個怕怕羞羞可愛樣...好好咁享受...享受...
“滋 滋 滋 滋 滋 滋”淫水嘅潤滑之下...巨棒喺陰道裡出出入入到滋滋聲...
可以望住Emma嘅怕羞甜美樣...聽住佢嘅低聲呻吟...插抽滋滋聲...
Un吓Un吓...出出入入...出出入入...簡直係4D享受...
Emma嘅怕羞可愛甜美樣固之然吸引...但佢對豐乳嘅搖晃...又將飛揚嘅注意力吸咗埋去...
真係好難抗拒...豐乳搖晃嘅動感...
飛揚眼甘甘咁望住Emma對豐乳上下搖晃...對手就摸到落佢對白滑幼嫩嘅小腿...摸到落對高踭涼鞋...
真係好正...著住高踭涼鞋咁Un...可以俾飛揚摸住對高踭涼鞋俾Emma Un...真好爽到呢...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 07-回到原路] PART 18

摸多幾摸對三吋高嘅純白色高踭涼鞋...摸住Emma腳背...再捉實佢對腳仔...

望住Emma對豐乳不停上下搖晃...

又有腳玩...有有豐乳玩...叫我點揀?

呢個時候...真係好想上帝賜多一對手俾我...好讓我一邊捉實Emma對腳仔...一邊雙手搓弄佢對豐乳...

唔得...唔得...Emma對豐乳真係實在太吸引...吸引到我呢個貧乳控都忍唔住...

我忍唔住雙手搓弄Emma對豐乳...
「啊~啊啊唔~」我對手一搓弄Emma對豐乳...佢就忍唔住淫叫起上嚟...

係唔係大波女仔對波都係特別敏感?

搓一搓都極大反應?

唔知...我真係唔知...我只係知Emma越大反應...我都越有反應...

Emma挺起對豐乳咁Un...好似想叫我再搓多啲...用力啲...

我就再用力啲搓吓搓吓...搓起Emma對豐乳...捏幾捏...
捏住咁玩...捏對到豐乳震震...好似布丁咁震震...

真係豐乳先做到呢啲效果...

我而家真係深深明白,點解咁多男人鍾意玩豐乳...

可以令我呢啲貧乳控都咁興奮...真係不得了...

「啊...啊~唔...吖吖...啊~啊啊唔~吖吖吖~」Emma越叫越淫...越Un越快...對手仔箍住我條頸...手臂仲要夾一夾我對手...夾住佢對豐乳...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”滋滋聲響過不停...
仲未射
講真我都唔知Office啲隔音好唔好...會唔會出面都聽到...

隔嚟有間賣清潔用品嘅公司...清一色係男人...

萬一佢哋出出入入...路過我哋公司門口...唔知會唔會聽到...

不過就算聽到咁又點?仲好添~

觀眾我就唔多鍾意...不過聽眾就無妨~

Emma把聲嗌得咁好聽...話唔定班麻甩佬喺出面聽到扯晒旗...忍唔住拎碌鳩出嚟聽住打飛機...
不過打還打...咪射喺我哋Office門口...

一陣出去踩到都唔知點算...

我都係唔理得咁多...繼續搓弄住Emma對豐乳...俾佢不停咁Un...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”成碌巨棒喺Emma濕洞裡面出出入入...

都仲係好窄好緊...陰道裡嘅嫩肉包住我碌巨棒實一實咁...

龜頭一頂再頂...每坐到最落最低...都頂住頂住Emma子宮口...
睇嚟Emma真係好鍾意俾我龜頭頂子宮口...

「啊...啊~唔...啊~唔唔~啊吖吖吖~」每頂一下...Emma就叫得淫啲...嗲啲...

我都覺得好舒服...超舒服...

舒服到搓起Emma對豐乳...一口啜住佢粒粉紅色乳尖...

『唔唔...啜~嗄...唔...啜啜~唔...』又啜又吸...輕輕咬一咬...

Emma就一路Un...挺起晒對豐乳俾我又啜又吸又咬一咬粒乳尖咁Un...
每當我輕輕一咬...Emma嘅濕洞就收一收緊...

最敏感...Emma最敏感一定係...對乳尖...

我左邊啜一啜...右邊舐兩舐...再左邊吸一吸...右邊又咬一咬...

Emma兩粒粉紅乳尖又再一次沾滿我啲口水...

「啊啊...啊~唔唔...啊~唔啊~吖吖吖吖~」Emma坐到最落最低...成個人僵硬晒咁...挺起對豐乳任由我舐吸啜...輕輕咬一咬對乳尖...

Emma濕洞一收一放...收緊再收緊...

濕潤嘅嫩肉包到我碌巨棒實一實...龜頭頂住頂住子宮口...
好正...真係超正...可以玩咁耐都仲未射先係最正...

我繼續雙手搓起Emma對豐乳...又舐又錫啜幾啜...吸兩吸又輕輕一咬...同時讓佢抖一抖...

Un咗咁耐...都知Emma有啲攰...

就等我好好咁玩佢對豐乳...搞到佢唔止對乳尖...直頭成對豐乳都沾滿我啲口...

然後我就攬一攬住Emma...企返起身...

Emma對三吋高嘅純白色高踭涼鞋一掂地...企返直個人...
而家Emma嘅身高...就同我差唔多...只係矮我啲啲...真係差唔多平排咁滯...

我碌巨棒仲插住喺Emma濕洞裡面...從來都未離開過...

仲係插到最入最深咁...然後我就扶住Emma行後兩步...搵返個好位...

俾我碌巨棒插住喺陰道裡面嘅Emma...震吓震吓咁行後兩步...企返直個人...

我就左手抬起Emma隻右髀...

Emma就單腳咁企...企到直一直...對手仔就箍住我條頸...

唔知呢個姿勢對Emma嚟講...會唔會好攰呢?

之但係我又好想試...試試呢個體位...應該會幾...爽...
Emma單腳企...企到直一直...

我都令Emma嘅重心偏向我手臂上...等佢唔會企得咁攰...

話晒都仲著住對三吋高嘅純白色高踭涼鞋...

等Emma企定企穩...重心盡量偏向我手臂之後...我就開始抽插...抽插...

Emma對手仔都箍住我條頸...我就可以一隻手托住佢隻白滑幼嫩大髀...另一隻手就搓弄住佢個豐乳...

雖然係單手搓弄...但我搓完左邊...又會搓右邊...左右兩邊都平均咁搓弄...搓弄...捏一捏...

都係嗰句...左右平衡先唔會大細邊...(假如Emma仲有得發育...就真係不得了...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞