《每朝起身,總會見到細妹著校服》(27)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
當然唔少得就係不時都會用手指捽Emma對乳尖...

Emma對乳尖Keep住充晒血...凸起晒...

「唔唔~啊...啊~啜啜...唔...」Emma好肉緊咁同我打茄輪...條脷仔不停咁圍住我條脷打轉...

每一用手指捽Emma對乳尖...佢嘅反應都總係特別大...

大到連陰道都收緊收緊...

我就加快速度...抽插抽插...托住Emma隻白滑幼嫩大髀...捽住佢粒充晒血嘅乳尖...抽插抽插...

“滋 滋 滋 滋 滋 滋”Keep住抽插到滋滋聲...
好爽...呢個體位抽插...真係超爽...

假如拍埋片就真係超正...

著住對三吋高嘅純白色高踭涼鞋嘅Emma...單腳咁企...企到直一直咁俾我抽插...

一定好有美感...

我而家開始明白...點解咁多情侶做愛都要拍片...

可以喺唔同角度欣賞返...得閒睇住嚟打返個J...真係唔使睇其他J圖J片...

勁正吖...諗諗都覺得超興奮吖...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

「唔唔~啊...啊~啜...唔...啊啊...啊啊啊~」Emma都忍唔住鬆開口...放聲呻吟...

我就繼續抽插抽插...前臂托住Emma隻白滑幼嫩大髀...同時搓住佢個屁股仔...搓起個豐乳...用手指捽佢粒充晒血嘅乳尖抽插...抽插...

同時可以感受住屁股仔同豐乳嘅彈性...勁爽...真係超爽...
持久 最快都要狂抽猛插半個鐘
睇咗啦
孤獨Po出嚟嘅一定要睇
Hi孤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞