FIFA 22 偷跑報價區

1001 回覆
4 Like 110 Dislike
今次應該冇得PS4碟擺Ps5共通?上次就話PS5岩岩出所以有
無謂呃自己啦 貴卡點會唔正 邊個鍾意揸住啲廢卡俾人屈速
傻尻 好多卡都平平地就有 你技術廢既有幾勁卡都冇用啦
技術勁加勁卡又點計 唔係全世界都技術廢㗎柒頭
咁你抵輸啦白痴仔
0課技術勁 打到D3 D2 / 19/21 WIN 心滿意足啦下話
要勁卡係要課金架啦 個個唔洗課比都有全部ICON 咪天下大亂 On99
但肯定唔會輸畀你呢啲平平地嘅卡
0課19/21win點都抽到好野
你係咪太耐冇玩 抽三張紅卡都可以係肥料
講真 0課 打7成SB WL/DR
每個星期都幾萬加多包啦 你好運D抽到好野仲可以賣
前期玩Meta/跑狗隊 中期已經夠你買下簡迪啦
除非你場場對全icon隊啦 但我幾肯定icon隊一定係食鉛戈個
0課再加非洲黑人命咪揀錢囉
然後去抄卡
咩都唔做又要怨窮怨卡廢就死左佢算啦
個個禮拜chur 住咁打30 場
真係慘過返工 仲要一路打一路忟
有一年打足奴足任
到第二年新fifa 出就覺得啲時間浪費得好無謂
我就係咁既意思 19/21 勝個個禮拜 賣垃圾去到聖誕 點都有一球掛
有種人 = 連登仔
我每集都係打到 continue 到下個wl就收手
岩呀清 我都食返元氣美心好耐 食野都唔應該分黃藍
我而家溫緊書考狗㖭 返工都唔分黃藍 正所謂你養我呀
唔好講19/21勝 求奇14勝 都有2萬定3萬coins dr拎埋錢 sb又有錢
一星期70k 唔難 慢慢草錢換卡先係0課心態
你要玩icon隊咪課金
好似話今年照顧休悠玩家?利申仲未有意欲買驚點解會咁
你計返weekend打三十場 weekdays又打二三十場
肝足兩三個月先有喎
未計你買卡炒卡執紙皮啲時間喎
我上集大約每星期收入係十萬 左右(輕鬆玩,無奴過)
無課買卡砌隊要好小心,基本星期一 趺價後先買人,有可能大跌市前已經要放晒d 值錢嘅人,唔係分分鐘隊波跌兩三成
EA唔係開善堂 課金買時間 唔想俾錢咪用多人幾倍時間去追 你話想0課之後又想玩資格賽選手陣 咁樣係唔現實 當然啲game頭中mid古mid告朗包屁個啲暴發户唔計啦

輕鬆有輕鬆玩 奴下卡打下dr

chur有chur玩 每個禮拜打足30場sb dr futchamp 純粹個人選擇 睇心態

俾人屈卡唔憤氣 咪自己認命課金 唔想課咪打多啲練習

利申今集真曼硬吹Rtg
好多game都有喎
佢係咁set都唔出奇
講句公道說話
呢隻game課唔課都好
要有勁陣都要keep住打
同埋唔打嘅話重課嚟做乜
除非你一開驚已經重課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞