FIFA 22 偷跑報價區

1001 回覆
4 Like 110 Dislike
唔係得10個鐘咩
係,不過如果你有Xbox同Xbox game pass ultimate嘅話就有廿個鐘,Xbox十個鐘,PC十個鐘。
想知點解會係23號01:00嘅?
今年決定轉會,預購咗終極版
(我覺得早玩就買終極版,唔急玩就等幾個月減價買標準版)
睇介紹今年D改動幾照顧悠閒玩家,所以想試下FUT
最多邊學邊玩,操作應該好快適應,係球員買賣市場要研究下

發覺自己係PES個POST都係屌隻GAME多,玩到灰
就算全隊黑波都無咩感覺,之前仲玩都係因為廣東話同
球員樣似D,不過今年FIFA都進步咗好多了
FUT以前要課金先有勁人用 想要勁少少都有排你踢比賽儲錢 不過近幾年做任打比賽都夠錢你買人抽人 算係咁

利申一直唔撐PES 成日覺得佢D動作好唔自然 當然FIFA都有bugs 但PES果隻唔自然唔係bugs既唔自然 而係佢既動作已經係完成版
時差
BST 1800 22Sep
covert返 香港 0100 23Sep
岩岩睇咗
多謝師兄咁認真解答佢條on9問題
Switch 係咪得罪左fifa,咁多年都冇改
Thank you 巴打
switch學咩人玩FIFA
唔係,係因為EA當switch係流動裝置,所以冇改,除非EA當switch係console,咁改嘅機會唔大
我覺得獨立拆隻VOLTA FOOTBALL出係SWITCH仲好
3打3機能應該需求唔大
FIFA 呢兩年好照顧0課人士了 但前題你要肯奴任
你肯擺時間去奴 d卡同包都夠你用
加埋DR SB d錢
21啲電腦唔識傳中
要狂玩DR先砌到隊勁
wl+dr基本啦
隻驚都係勁人/重課先有勁卡
我覺得隻驚其實唔係target出國比賽嘅唔洗課金都得
反正爆機隊同平民隊打wl分別都係差一個rank
年年都restart一次年年都課4-5位數字冇乜意思
屌你老母
仲未有貨?
FUT21我淨係10-11月同6-8月有玩最後都砌到牙朗
trade卡,砌best team打online/ai
btw玩其他game 啦,server超閪又多重課
贏唔會覺得係自己勁,輸會好嬲
咩當練eq係bullshit
要接受現實,好多成隊icon 爆機隊明屈你,盡快捱到自己隊波成型就會拉近差距,無課係要時間培養 加投資技巧先比較舒服,剩係奴d 賣唔出嘅卡都唔係辦法
Switch 有鋪頭偷跑未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞