FIFA 22 偷跑報價區

1001 回覆
4 Like 110 Dislike
PS ea play 係唔係無$8果個優惠的?
PS5買左數碼版 都可以26/9玩得嗎?
可唔可以集思廣益一下好撚亂
而家點先玩到?
玩到幾耐?
又見而家玩到個啲係試玩版

利申用PS5
等佢有低過$200先買
利伸只玩season
你真係要耐心等吓啦
買eaplay 8蚊 玩十個鐘(ps5 可以下載埋ps4 fifa黎玩所以10+10 =20個鐘)
Standard一個月內穿300都有可能既
Thx正式28號?
正式10月1號,貴版早四日係 27號
成班傻尻又要玩又嫌人隻game唔值咁多錢
咁撚巴閉咪撚打機啦 隻隻game都係45舊水架啦
點解入唔到信用卡去PSN 買唔到EA play
成件事好搞笑
又黎偷跑區但講自己等到12月先買
純粹入黎睇人資助人地買花牌
個個都數位版ea play買乜撚花牌
27號咪差唔多開始過花牌數囉
而家入定黎差唔多
撳8蚊個度無反應 係咪已經完咗 要買$39?
屌撚咗switch先
同埋如果你sony嘅話咪又係五十步笑百步
其實ea真係好撚廢
人地rainbow six ps5同ps4都連到 唔洗同fd玩咁撚麻煩 又要裝兩隻game on99
都唔知買ps5版做乜撚
39 果個都load 唔到
根本ea 勁撚反智
根本明搶

就算鳩Sony咁鳩屎都話只收100蚊可以ps4>ps5

Ea夠膽要7百幾個版本先有齊

唔係話個舊錢比唔起,不過cap水手法同2k一樣咁鳩屎囉
我玩左兩個版本pro club,game play 都大分別
但我唔支持分兩隻game 賣,好似上集咁免費升級最好
冇啦
唔會再有免費升級
Sony自己帶左頭

Sony Interactive Entertainment 日前宣布,未來購買了 Sony 自家跨世代遊戲的玩家,不論是實體版還是數碼版,若想升級至 PS5 版本,需要收費 US$10(約 HK$78) 。而最新的資訊是,最後一款提供免費升級的,就是即將推出的 《Horizon: Forbidden West》。
嗰十個鐘early access係點?
先ea play比左一個月月費再pre order埋
佢顯示要7日後先down得
咁即係先冇得玩嗰十個鐘?
主機無貨唔知幾時正價買到,隻game 又唔係差好遠,
仲要呢d game 多人平台係會吸引d,咁即係 叫人繼續玩ps4版,當年我玩pc 版 搵到等到傻先轉去ps4
依家ps5 希望唔會搵唔到隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞