FIFA 22 偷跑報價區

1001 回覆
4 Like 110 Dislike
預撚咗㗎啦
ps5版係咪冇得跨平台同PS4嘅人玩
成班on9成日係到問PS5有冇得同PS4人玩

屌你老母咁撚想同PS4人玩 咁好心你就咪撚玩PS5啦 繼續玩PS4囉屌

又要自己換機但fd又未換 但又想同人玩
有呀
唔得 我係PS4想睇吓個fd ps5一齊玩唔玩到pro club
啱先開個friendly邀都冇得邀佢
點解大陸仔早幾日已經玩緊
上年 係今晚有偷跑,唔知今年係咪
Fifa 22咪又係嗰啲野 偷玩黎把撚咩傻閪 你估GTA 6呀
酸乜撚?字都未撚識睇學人上連登 番去幫你老母奶閪啦柒頭
我有PS5又要同你講?屌你老母死傻尻
你咪就係果班自己換左機但全部fd得PS4又想同佢地玩既傻尻囉

不過你咁撚on9撚有fd咩
同FIFA 21有咩唔同
普通野?on9咋掛
屌你老母問問問 問下你老母臭閪點解生你個白痴仔出黎仲好啦
最明顯係改弱左直線,加強左龍門
防守加左動作搶你波加食埋你身位
垃圾驚 08玩到而家
愈來愈垃圾
yes
防守反搶同interception都勁咗
同埋球員推波係有分別
dribbling弱嗰啲好易甩腳比人截到
好大機會頭兩個月係咁, UPDATE一兩次就變返跑狗GAME
Fifa22普通版ps5有偷跑未?幾錢?
真 每集fifa 更新過幾個batch後都係變返同一樣野
已經wfc
肯定會的,只係跑狗有幾屈同防守球員回身硬直大唔大,
今集仲要睇埋拎波第一時間skill moves個作用同綠燈射門,每出新一集比老玩家感覺都係拎返之前fifa某d 特點放返落去咁
依家都跑到嘅
但問題係你點運到個波上前
今隻係難咗
你想貼邊傳好易直接傳出界

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞