失業貸款苦主苦等交流區(10)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
如果成功申請,每個月點還錢
銀行過數比你個個戶口每月自動轉脹,唯一方法
姐係每月自動扣錢?
呢排對返哂啲資料先發現我月頭離職但係腦細供哂成個月MPF
會唔會影響審批?
定係我叫腦細另外寫多份聲明話我真係月頭走,只係佢自己冇CUT會好啲
嘩 咁就唔洗急了
係,所以最好留返小小錢係戶口
係就係唔急,但佢申請條件無改變,即係你個case唔會有咩好嘅影響咋喎
唉 都係既 搏晒咁多間囉
只係3日啫,咁我勸你唔好抱咁大希望啦,無返一兩個禮拜都唔好咁樂觀,到頭來唔啱你祈望咪盞係唔開心

最新消息,ZA Bank話仲未有計劃重開百分百個貸!!

重要提示:
唔洗去ZA Bank申請住啦,請各位轉投其他大行申請,以下為接受申請嘅銀行可提供嘅申請方式同埋專線電話!!!

中國銀行 : 網上、手機APP、銀行分行 電話:3988 2128

東亞銀行 : 網上、銀行分行 電話: 2211 1211

中信銀行: 網上、銀行分行 電話: 2287 6767

建設銀行 : 網上、銀行分行 電話: 2779 5533

大新銀行 : 網上、銀行分行 電話: 2529 1338

恒生銀行 : 網上、銀行分行 電話: 2997 3882

滙豐銀行: 網上、電話 電話:2996 7288

工商銀行: 網上、銀行分行 電話: 2189 5588

上海商業銀行: 網上、銀行分行 電話:2818 0282

渣打銀行 : 網上、電話 電話:3408 1628

集友銀行 : 網上、電話 電話:2232 3625
Hsbc早2日打電話黎話批45000,但完全無短訊通知即係點
有冇人申8萬但批唔足
有無幫你做錄音,有就自己間唔鐘睇下戶口有無錢,無就等佢打比你唔好熄電話,如果唔係錯過一獲就唔知條hihi要隔幾耐先再打比你
大撚把,現金糧無自己入返戶口一律$45000封頂
想問每月幾號扣錢
出糧銀行
未做錄音 頭先打上mc問原來仲未上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞