PS5機主討論區 | 秋天 ‧ 抽唔到(48)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
都有個窿嘅 但我成日都覺得好熱 個櫃
閂埋門? 焗爐咁
Standard Edition: $308
Digital Deluxe Upgrade : $78

直接Digital Deluxe: $398

Digital Deluxe分開買仲平過一次過買廿蚊係咩定價
無門 前面通風 後面有個窿咁上下
Aeon機幾時攞得
咁應該好多人都係咁, 最緊要出風位有少少位比空氣走
驚既買個風扇Add on 插係機後
日日都refresh email,都未收到
加左把扇,抽啲熱風出黎,有時唔記得開就成個櫃都好熱,開左就feel到啲熱氣抽出黎好爽

夜啲補圖
Kena有冇伏?係咪biomutant2.0?
美森又有貨,抽唔到嘅可以試下
amazon prime members 可以買到 ps5....不過係美森

不過而家好似有5 日 trial
我冇彈free trial,得$1.99 1week
不過就算1星期內唔ship,比多個月prime都係$12.99姐,要買嘅我覺得比得過
冇晒直送quota
頭先一開始有
原來如此
祝大家好運
同埋今次要join prime
有冇用過轉運?
我覺得值得開返個account
拎定個美國倉地址都好
下次有就可以入手
我見好似可以免費trial 30日?
但我冇再㩒入去再試
30日trial好有用,因為我冇耐之前prime day用咗而家先冇姐
未用過免費30日trial嘅好似一定會有,開過嘅就之後random會再比你咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞