PS5機主討論區 | 秋天 ‧ 抽唔到(48)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
今個月ps+ 有overcooked同hitman2送
都唔錯既 down定先
overcooked要ps5?
本身唔是打開機 連ps4都冇

見ps5 可以玩埋ps4 game 先有興趣買機

但估唔到真是咁難抽
想問下 hdmi2.1 有咩推介
經濟實惠 : gigabyte m28u
標準答案 : lg 27gp950
無限budget : a90j當mon用
my sony嗰度寫住 已出貨, 係咪即係17號有得拎, 佢又冇通知, 同埋係咪我揀咗17號就一定要17號去拎, 聽日要返工
𠝹花個盒咪得 𠝹花部機做嘜尻野
頭先出左Email啦
想問乜
索尼集團(Sony)向分析師表示,PlayStation 5在2022年前仍將供應短缺

仲有一年就買到啦
照字面解釋,如果真係2022年1月就唔短缺,有正價機買我都勁開心
跪求 抽中數位版想換光碟版
有雙手制加2k 可加錢
想問中咗APITA 主機組合($4528)但係咪數位版黎?
sorry 我睇返都唔明自己想問乜

我依家用緊VG289Q 想問下應該揀邊款hdmi線先推到ps5
見到啲擺喺amazon度賣既支那M.2 SSD heatsink愈賣愈貴,睇住由10USD升到上17USD,仲賣到無貨
想喺度整理下啲非支那又喺規格內既heatsink
唔想見到啲巴打又要避某宝跟住去到amazon都要比支那狗搵笨柒

btw 對支那產品唔敏感既都請去返「仲未有免運費個度」買啦

Sabrent M.2 NVMe PS5 heatsink (SB-PSHS)

EZDIY-FAB M.2 SSD heatsink 2280, Double-Sided Heat Sink, High Performance SSD Radiator for PC / PS5 for PCIE NVME M.2 SSD or SATA M.2 SSD- Black

Thermal Grizzly NVMe M.2 SSD Cooler - 2x Thermal Pad, Aesthetic Black Color, SSD Heatsink M.2 - Passive Cooler to Eliminate Speed Reduction of M.2 2280 Solid State Drive

EKWB EK-M.2 NVMe Heatsink, Black

be quiet! BZ003 MC1 Pro M.2 SSD Cooler, heatsink with Heat Pipe, for Single and Double Sided 2280 modules

你地PS5有無開HDR?
更正

be quiet! BZ003 MC1 Pro M.2 SSD Cooler, heatsink with Heat Pipe, for Single and Double Sided 2280 modules
be quiet! BZ002 MC1 M.2 SSD Cooler, heatsink, for Single and Double Sided 2280 modules

呢隻既Pro PS5係用唔到,詳情睇返amazon個review
4528 光碟版
37xx先係

數過有130部
中獎率唔知有冇10%
師兄想要數位版?
用返跟機線
不了
有冇巴打擴充ssd係用Samsung 980 pro, 裝完個read speed ~5500mb/s係咪正常
我睇應該似2022 年 12 月,但其實都好睇炒狗,班狗繼續炒,到最後只係唔駛食咁多炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞