PS5機主討論區 | 秋天 ‧ 抽唔到(48)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
今年EA真係戇撚鳩
PS4無左free upgrade都可以理解,話晒PS5都出左差唔多一年
屌佢PS5版連埋PS4版賣使死咩,PS5講緊係貴PS4差唔多$100
尋日提過既罪大子公司出既M.2 SSD with heatsink已經有價錢
果然係信仰價

【PS5対応 拡張SSD 1TB/2TB】

9月下旬 順次発売予定

価格: オープン

参考価格(ヨドバシ.com):
1TB:36,444円(税込)
2TB:68,667円(税込)

我信仰不足,買返三叔算
review話980 PRO上唔到極速6500MB/s
我照買左,反正體感應該都唔多覺
同980 PRO同級既WD SN850, Seagate 530實測過上到6600MB/s
我就1TB夠,internal同埋M.2全部放PS5驚
另外仲有條USB手指型既SSD拎黎專擺PS4驚

2TB個差價夠我買多兩條SSD手指
我見香港賣1TB $1380, amazon 好似晤係平好多
要視乎用開咩mon

而家用緊vg289q hdr太光,所以平時都熄咗佢
有無人試過 A用 ps5
B用ps4
可唔可以照set常用主機 分享遊戲
定一定要對應返主機
VG289q有咩setting好推介
呢個問題我都係苦苦追尋都搵唔到答案
Mon嘅HDR效果唔太鐘意
可能個mon 太廢
屌 原來荃豐藍店執左

我6月抽psn果個係揀左呢間

會唔會因為咁先抽唔到,根本冇派貨比佢
如果你咁諗開心啲 你就咁樣諗啦
睇之前啲post如果中咗荃豐呢間好似會叫你去其他藍店攞
有冇人用PNY XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4? 好唔好用? 1TB都係$1000左右
抽中咗,但其實我儲開碟
依家勁尷尬,加錢同人換都無人肯。
有冇好心巴肯同我換
真自用,拎出去炒嘅,我死全家。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞