[LoL]英雄聯盟S11比賽討論區#759

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
小圈子po 竟然有po頭
某d小圈子人 惡過狗
重記得條吹世一gori條友
屌你地講十世都冇人整
搵人睇下有咩 加同改
樓主pin this la
呢度最出名係扮反fly嘅牙朗
真,明明係超級FLY迷
連FLY近排RANK打成點都一清兩楚
呀朗不敢面對
係咪我
[LOL]英雄聯盟S11比賽討論區#736
https://lih.kg/uijwOHX
#263 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

係咪又想撩交嗌
讚佢Regular 打得好
同埋
Playoffs/ Regionals 俾人屌打
請問有咩矛盾?
又有花生
入哂嚟
[LOL]英雄聯盟S11比賽討論區#736
https://lih.kg/uijwOmX
#242 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

擺千巴上枱先
小圈子喎
係咪利迷帶啲波台友入黎 好熱鬧
見你嘈得咁開心
不過gori韓國公認佢regular都係偷花生mvp
如果唔係點會三陣不入
硬係覺得hle會group stage都入唔到
支那最後會唔會唔比出場㗎
你鍾意啦,世一GORI 世界賽 已經諗定SKIN啦,你準備好買未?

認真答你,咪NS打得好好一直都係下野CARRY,
通常GORI都係成場打得衰,一兩下團戰打得好就比人吹上天拎POG

依家睇住REGIONAL 花生SUPPORT無態、下路ADC前期影響力唔夠大,世一MID就番屋企打飛機啦

REGULAR打得好? TOP3陣無人簡,REGULAR MVP係花生阿
大ching又吹psg好勁, 明明冇睇
佢咩azir syndra 球女基本上法師中路完全撚唔掂
不過隻support都唔係無態咁簡單 佢似連認真準備下都無
花生唔岩patch加上農心對線廢直接0存在感
你都on9,我不嬲都冇撐過Gori
屈夠我吹奏佢世一諗定skin未
我撐邊隊邊個中路 反邊隊
上得耐依個po嘅都好清楚啦

我當時只係讚佢Regular season打得好
Sett Akali Zoe 我都有印象佢carry過
唔係你所講一兩下團戰打得好所以從來都係俾花生carry

你之前發爛渣打稻草人話咩世一 小圈子已經好撚on9
而家仲喺度單單打打?
佢最勁嗰隻Sett nerf咗之後就成個弱智咁
NS regionals 直情成隊中晒風
冇一個值得可憐
咩事越南又冇得出國
唔想睇rogue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞