[LoL]英雄聯盟S11比賽討論區#759

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
就黎執呢句講左幾多年
maple狂練蠻王
叫火龍練好過啦
Bjergsen 終於開stream
但退化到痴線
前面兩個韓國論壇嚟
REDDIT都14個韓仔喇 事實隻GAME就鬥邊隊韓國人CARRY
火龍練完都唔會出嫁喇
卡蜜兒夏季賽熱門咗咁耐都唔知有冇出過
唯一開心係nerf左
不敢面對
韓國都幾多rng fans 3rd seed 加bo5又輸俾lng都咁多人捧場
個個笑佢中單廢
但msi又唔覺showmaker壓到佢
最重要唔洗課金 垃圾手機驚唔課一定比人屈
中單 上單 s賽
依家個po咁多支那仔
韓仔=win
我記得佢好耐以前有出過,不過個陣好似係打外卡隊魔鬥凱撒only打強隊唔敢出
真係有咁勁咩感覺一堆英都對線/分堆都打贏佢,Wukong、Sett、Fiora、鱷魚
中路用
再唔係到時叫maple去上 好似之前lpl咁
好似的確總共打咗7場都唔見SMK壓爆佢,仲要有1-2場比Cry撚Lucian爆翻爆轉頭但條友真係好唔凸出
牙鬼搶晒smk 風頭
不嬲多
Sett 好似廢左1段時間
跟住惡魚啱啱11.18 大nerf

camille 勁得黎又可以先pick, 配全球流分推MID英又屈, 打團又屈, 一早應該要nerf
而家中單就係搶線壓完
一係去幫野 一係去幫上
俾sm counter位壓唔到 咁浪費
留俾下路counter 仲好啦咁 起碼唔使爆線
PSG唔識打上,蠻王可能幾啱,坦5秒
火龍玩鬥士,玩到成隻坦克咁,走去賣血
Viego 第一個衝去送頭
Jayce 團戰qe前排走人
啲TP又亂用
火龍都有練
隻野分分鐘可以好似msi隻李星咁中上flex

對線打大部分英都唔驚 (有英hard counter 但都唔係比賽meta)
係驚比人迫團冇得分推 / 然後打團驚CC
Chovy輕鬆做哂
NA doesn’t deserve 3 seedsthey should have been allowed 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞