[LoL]英雄聯盟S11比賽討論區#759

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
越南網絡好似廢到連夏季賽想搞線上賽都搞唔成
應該好難去同外國啲隊練
好似話咩garena冇license唔俾搞online
笑左 垃圾g社
仆街原來個原因比我想像中仲柒
近幾年不嬲都係pcs/lms>vcs>>>俄仔>>>火雞>>>其他
越南仔定位廢過pcs少少 但又勁過其他外卡
實力定位差唔多係vcs#2=lms#3
vcs又多人睇 越南仔又夠癲狗
vcs#2話哂都偷過dwg1場
S9 doinb話skt冇對手Tim la
S9 G2夠話scrim打fpx 10場輸9場
點知原來係真
呀deft好似好廢但又好勁咁嘅feel
佢玩捉尾超勁
近兩三年團練戰績算準喇
2019 fpx打爆g2
2020 dwg,sn團練好勁
今年msi c9好廢 dk冇睇lck咁咁有統治力
咪永世都偷一兩場就值得吹奏
對上一次有參加嘅大賽VCS#1 1-5 只贏到PCS#1
然後因為市場大同贏唔到嘅癲狗打法 所以VCS值兩張
咁不如比LCS永續四張嚟賣笑算喇 市場邊區夠佢大 反正唔0-6當贏
垃圾G社代理得點會冇
PCS唔係打線上賽咩 台仔個咩亞洲電子競技LOL又點搞到出嚟
唔同國家黎架喎

點解台仔有越仔就一定會有

台仔夠出到去打啦 你唔講越仔點會出唔到?
Pcs之前叫lms個陣都食左好多年tpa老本啦

又叫自己5大賽區 年年係威係勢咁

出到黎下下都16郎先比人cut位
咁好囉 垃圾G社代理其他區都有 得越南冇囉
成個怨婦咁
所以PCS咪兩張囉
但VCS 咁多年一次八強都入唔到
如果PCS要CUT位的話 仲垃圾嘅VCS憑咩拎兩張
然後又LOOP返癲狗打法好睇 年年偷一兩場 市場大之類
咁做咩唔比埋LCS/LEC算 反正偷一兩就收貨 睇呢兩個區#4賣笑算喇
本身預佢2張 冇人頂到佢個位未得

照你講法其實都唔需要其他區係到打 淨係eu lck lpl出幾隊互片未得

Pcs就係本身預2張比佢 但之前打左個冠軍就比多張 而家柒咁多年未收番張
其實你搞清楚先後次序未
Lms由s7開始不嬲都有3張
S8,s9 2,3seed連續2年2隊柒到0-6
人地咪覺得lms得1隊獨大 其他隊根本垃圾
就係因為咁lms先收皮又拼返去東南亞到
同時比人收返1粒seed
vcs s9先有2粒seed
s10,s11又無得打
憑咩收返人地粒seed
老實講依家playin都預左lpl lck 4seed直入
如果vcs嚟到
本身咪又係預左俄仔 火雞 na pcs vcs爭剩低2個位
如果pcs#2贏硬又怕咩爭唔贏vcs#2
你唔可以淨係睇worlds
要睇埋Msi
冇記錯有2年都係越南仔同另外5區打
都拎到勝場
咁拉均睇的確係4大賽區同PCs以外最強嘅賽區
有VCS嘅話 仲會有EU#3喺play in
比人狙到

建議你下次加句印象流 咁樣可以開番無雙
仲有成個月先比賽
個post 有排傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞