[LoL]英雄聯盟S11比賽討論區#759

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
起碼好過Cryin
唔打傷害啫
唔一定就代表廢既
The #Worlds2021 Play-In Pools:

Pool A:
LNG Esports #LPL
Hanwha Life Esports #LCK
Cloud9 #LCS
Beyond Gaming #PCS

Pool B:
RED Canids #CBLOL
Unicorns Of Love #LCL
DetonatioN Gaming #LJL
Infinity #LLA
PEACE #LCO
Galatasaray Esports #TCL

Which 4 teams will make it to Groups? 👇
你咁幽默 一定溝到女
Btw NA 3rd seed 會32強出局
LNG Esports #LPL
Hanwha Life Esports #LCK
Cloud9 #LCS
Beyond Gaming #PCS
流言:Broken Blade將在新賽季加入G2
PSG pool1都唔輪到NA
NA真係廢到笑
Perkz 話C9 scrims屠宰eu
TSM舊年都同SN 55波

(頭幾日)
hle
byg
uol
lng
據越南媒體thethao.vn報道,GAM電子競技俱樂部的管理層人員在最近幾周依舊非常積極得與Riot游戲進行溝通。他們聯系了Riot在新加坡的團隊,并獲得GAM和SGB兩支隊伍的S賽邀請函和Riot游戲全球電子競技總裁John Needham簽署的費用資助信。

盡管希望相當渺茫,但GAM依舊在尋求進入2021全球總決賽的最后機會,他們呼吁社區創建#BringVCStoWORLDS 的標簽,將越南賽區的影響力傳播到世界各地。

目前,GAM還在進行最后的努力,俱樂部管理層在利用其在冰島的關系,從冰島政府獲得入境方面的正式文件。

GAM Esports和Riot Games正在盡全力將GAM和SGB帶向世界賽,Riot Games也將為此支付全部費用。

越南仔對garena失望到skip咗佢哋
直接搵riot幫手
但係 冇打聯賽都直入playin?

其他vcs隊唔屌咩?
越南最大問題唔係出左國就入唔番越南咩
就嚟世界賽先搞呢d嘢會唔會世界賽都去唔到....
https://twitter.com/T1/status/1438704893817024516?s=19
無謂俾psg羞辱啦
Chovy 依場好癲
唔會啦
T1 表示每4個鐘驗一次,證明選手冇事
wunder
dksl點解
屌都冇用 唔夠時間打資格賽

GAM SGB兩隊係春季頭二
原本vcs就想派呢兩隊去打
DeoKdam死了
又真
原來廢老rank 得5百幾分
咁既態 世賽比人屌打都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞