Samsung Galaxy 集中討論區(141) 有機拎 未 微胖少女清泉評測 白卡玻璃心勿入

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
trade左部s21+加埋轉台優惠補少少錢出埋filp 玩住先, 個 one ui順過同mon清過note20u 同21+,今次三叔有放功夫係UI度 期待聽日部fold到埋黎撚
今朝先係官網訂flip3 希望過2日可以攞
睇黎似係,我叉得好快呀
有無人收fold 3 個spen 套
用咩火牛
換咗四五隻啦
我同個朋友一齊買叫佢試咗
佢冇事肯定我壞了 唉過曬資料又要換…

18w pd sony
18w pd Verbatim
30w pd momax
qc 3.0 htc
pc usb
iPhone頭
buds 2苦主
部機太熱會差好慢/差唔入
部機背景run得太多野都會差得慢

著mon平均千五左右mA
熄mon大慨3千以上mA

如果你清完ram,溫度低過42度都係差低過1000mA就真係有問題
有無得將側屏幕面板的雙開App 捷徑搬外面 , 下下拉側屏幕面板好麻煩
試吓等佢load 完降溫先叉,溫度高佢會自己管理唔叉電
咁樣?

側開揀三劃,“釘選”

同埋要開咗先
成功 用住先
Gboard轉唔轉到?
喂 92477,你咪好𨶙小學雞咁好小氣嘅,公義牌藍屍教畜何XX屈你部ZFold3個mon有1200nit都比佢致愛屎為Mate x2先得601nit一樣光喎!明明佢自己直播都係Zfold3好光都要講mate x2一樣光#haha#d
你對住藍屍冇辦法對付?你件毒𨶙玩新仔P牌你就識?唔得喎,我更睇小你件毒𨶙柒頭喎

呢度係咪好多人比佢教過?
watch4 classic苦主
其實buds 2 音質降燥好d 定 buds pro
我本身都係用netguard,佢封得正常好多 但netguard無得好似tracker control咁直觀,例如三叔啲垃圾server我係睇tc先知原來係寧夏同北京
習慣就好,解封好快嘅姐
都係要痴貼紙?
預訂
送一年屏幕保障 by Samsung Care+ ^

Samsung care+係延長一年保養??
又到新一日開始
tab s8有冇機會今年出?想用消費券買
Flip 3 用唔到esim?
機會好低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞