Samsung Galaxy 集中討論區(141) 有機拎 未 微胖少女清泉評測 白卡玻璃心勿入

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
提下你地,唔好對watch既玻璃抱好大信心
最好都淘返個貼黎保護下
唔係藍寶石玻璃?
當然唔係
classic 都唔係?
冇左唔緊要
你熄左下面駕駛模式應該得
黑/綠
隻米色真係近年見過最核突
幾靚喎= =
粒閃光燈又冇其他色咁顯眼
Fold 4都未必得 個產能咁撚廢
百貨應百客
知道有咩落差就ok
出埋fold FE唔該 拉到10k應該好多人想試
台灣三星電子透露了Galaxy Z系列在台灣地區的部分銷售數據

1. Fold 3和Flip 3目前的銷售佔比為3:7。
2. Fold 3因支持S Pen吸引了不少Note用戶。
3. Flip 3最受歡迎配色是月光香檳,在四種配色中的佔比超過30%。
4. Fold 3的隕石黑和幽谷綠配色都很受歡迎,在三種配色中的佔比都超過40%。
5. Flip 3最熱銷的是8GB+256GB版本,Fold 3則是12GB+512GB版本。
竟然係米色最受歡迎
上年z flip 5G 隻白色靚好多

898 gpu暫時睇落無exynos2200咁好
係,我買嚟做副機,因為對接位係解決唔到。我部 Flip 合埋細細部用 Window 行 App 方便 (有 D app 唔 support)。用野包住再 Wireless Charging 完全可以返工係電腦做自己野。

最衰係 Link to Windows 未完善,唔可以係電腦聽埋電話,唔係真係好正。但係要買 Fold 電話做主機要有心理準備長期同條坑對抗。同唔知點解行 Link to Windows 個 Mon 會著咗,咁樣對 OLED 好似唔好。
已經無哂
同pro差唔多,買機加350就有。冇咩人討論正常啦。反而想知buds 2 點樣同watch 4 有更好嘅連動
galaxy M係咩嚟
大電系列 5000以上
解讀錯 應該主打平價中階機 好似紅米

2021年 M62
等咗半個幾月 終於要來了
處理中
今朝件貨送到屋企附近既sf了
預訂送果隻殼厚唔厚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞