Samsung Galaxy 集中討論區(141) 有機拎 未 微胖少女清泉評測 白卡玻璃心勿入

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好心嗰張卡仔就直接攝埋個個盒度啦
其實redeem code email都可以
送3個月Spotify俾我仲好
fold 2個mon係點整爆?
啱啱訂左fold 3都驚唔襟用

撚下先
屌,真係戇撚鳩,一有 number 即刻改去自取櫃算,邊撚個得閒日日喺屋企就時間等你收貨
諗緊換唔換但已經有S21&Tab S7+
放心本身用左成年祼跑狂跌都無事,
係有日做gym on99 唔知跌左係地下一個啞鈴轟左落去
啞鈴

我驚我等到 22 號已經冇咗嗰種期待
但街就周圍有現貨
剛剛問Samsung Harbour City 話 Watch Classic LTE 好似delayed 要再等通知😪
咪係
啞鈴... 咁樣爆得都合理
最遲就係hktv mall, 屌佢老母
警世:以後預訂 Samsung 產品,優惠幾吸引都好,都唔好揀只有送貨選項嘅網店,例如 Samsung 網店、HKTVmall
都係去返連鎖店最穩陣…
官方網/HKTV官方店都係垃圾
有冇巴打買左$798 buds 2有聲氣匯報下
hktvmall買乜撚都未有
btw 點樣可以問到hktv mall野, 有客戶服務熱線架咩
唯一預訂Sony WF-1000XM4, 官方網店係最早收貨
張單度有代理嘅電話
豐澤打嚟叫我今日可以拎fold 3啦
why, 我用三星今次價同logistics 都好滿意
那是 Sony,這是 Samsung,Sony 呢樣嘢做得好過 Samsung,就係可以揀門市自取,同埋準時,Samsung 呢樣嘢真係要改善下
你訂咗咩

想cut 單去鋪頭買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞