Samsung Galaxy 集中討論區(141) 有機拎 未 微胖少女清泉評測 白卡玻璃心勿入

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
https://youtu.be/_RaOD79ec90

有個副作用三星鍵盤d字會粗咗
好搞笑啲字變到咁
有冇hktv苦主
成個日程delete左佢
一係你bixby routine set左
zfont就改到,ig story都用到iOS嘅emoji
watch 4隻新charging pad好撚垃圾
成日叉叉下會停咗
一年屏幕保障by Samsung Care+
實唔實用
我嗰個就叫我去電話dl Samsung pay,但我明明本身已經用緊
watch 4 仲未出貨
佢叫你download果個係Samsung Pay plugin,有啲唔同最緊要係你試下綁唔綁到你張卡
係咩?我用三叔個duo charger ok喎
因為duo support watch 4
咁就死得,我轉左日本區googleplay,佢唔比我dl

有冇巴打可以share apk比我
watch 4 仲未有貨
有無得回水我落街買仲快
屌 原來整到 Android咁撚堅 屌想轉會了
用住先啦 120hz 好爽
one ui 用10年都仲發現到新功能
lm
岩岩整完
有冇巴打知smartone 新客上台買fold 3 要預繳幾多?佢話可以減$6000 實際唔知係點
落門市問最清楚

玩左3個鐘 唔想放低部機
同埋條摺痕真係唔會太影響個體驗
但有啲情況下都會有少許lag
暫時無咩投訴 開心使用中

利申:第一次用Samsung機 之前用開Motorola/Google 暫時未需要裝Nova launcher住
本身用緊blokada
見到巴打推薦用tracker control所以試下
好處係可以逐個逐個app睇同block
壞處係真係自動block得太多
次次都要手動解返真係太煩
最後都係用返blokada

btw 之前見到有巴打話iPhone係安全過an機
銀行app嗰啲都係喺iPhone搞
真心想知原因係咩
同埋想問下啲app擺喺安全資料夾係咪會好啲
有咩keyboard 可中英混打?
有開果啲快速充電..
但真係慢到傻 熄MON都係好慢
仲要勁熱 我唔通咁黑 中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞