今日啪完骨好似打開咗新世界咁

301 回覆
945 Like 47 Dislike
由頭到尾都淨係望個pat

想屌
千其唔好去 massage24 垃撚圾又貴 又無牌
月經
耐唔耐就會有人開post神化啪骨
叫你照既先識玩,X-ray淨係睇到骨,俾盡睇埋alignment ,根本睇唔到唔到soft tissue。
就算MRI照,有椎間盤突出都唔代表d咩,可能你無病無痛去照,都有椎間盤突出。

Ref: Ernst, C. W., Stadnik, T. W., Peeters, E., Breucq, C., & Osteaux, M. J. C. (2005). Prevalence of annular tears and disc herniations on MR images of the cervical spine in symptom free volunteers. European journal of radiology, 55(3), 409-414.
想幫佢通下面
係0.5折
啪骨真心爽!但真係要自己注意日常姿勢,否則好快打回原形。
Lock頸嗰一下,真心感受到重生!
係咪尖啲trainer會教點樣練core? trainer會唔會一定識架?
珍…我睇個骨科醫生都係咁話
支那狗?打折?
仲以為 你 啪完針 添
我想解決肚凸問題
我之前去睇物理治療
隔離房嗰條友就係啪骨, 要去物理治療執手尾
下背痛未必關下背肌肉事
可能係你臀部肌肉唔夠令你下背肌肉代償咗
可以試吓做加強臀部肌肉既運動先
例如徒手臀推,臀橋
玩左幾多Q?
有痛症最好搵咗物理治療師先
半折
死傻閪
復返位以後要注意姿勢 唔可以啪咁多
係半價 5折
傻咗
加埋5part, 4part脊椎 1part肌肉
收咗$700
之後唔知點搞好
除咗背肌係做gym姿勢錯拉傷, 其餘差唔多係長短腳搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞