[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(2) 仔呀要繼續攞一位

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
170604 光華門簽售 後記 Cr._spessartite
珉奎看了下克拉說你有虎牙啊?然後兩個人就一直聊著虎牙的問題
克拉說她不怎麼喜歡虎牙所以想要矯正它,珉奎也說自己想要矯正虎牙,
然後克拉說不行,明明虎牙很適合珉奎呢

唔得呀,唔可以呀
珉九笑起上嚟露隻虎牙好可愛

Nooooooo 雖然我都有 完全明白想矯正既心
但kmg隻虎牙係萌點黎囉 同佢身高&樣既反差

仲有Coups嘅兔仔牙
170604 光華門簽售 後記 Cr._spessartite
克拉說她不怎麼喜歡虎牙所以想要矯正它,珉奎也說自己想要矯正虎牙,

唔得呀,唔可以呀

其實佢啲虎牙無生歪
https://www.youtube.com/watch?v=u9TJNbLm0ms

點解係叫going seventeen

唔得呀,唔可以呀

贊成虎牙係圈飯point
https://www.youtube.com/watch?v=u9TJNbLm0ms

好好奇會有幾多集

KMG濕身近鏡個到正到顛

天使最後行街個到勁SWAG

推下post先
幾時先有佢地集weekly idol 好想睇

第幾名

新飯留名
今次Don't wanna cry實在太正 被佢兩個圈咗

第幾名

12月先公佈呀 呢個係入圍

新飯留名
今次Don't wanna cry實在太正 被佢兩個圈咗

歡迎
今次cb好似都幾多新飯 17要大發啦

Show Champion 一位

粗卡 岩岩放工就見到好消息

粗卡 岩岩放工就見到好消息

好開心

一位粗卡 vernon個冇表情樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞