[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(2) 仔呀要繼續攞一位

1001 回覆
17 Like 7 Dislike

手臂 快啲同kmg去做gym

佢練大隻都係鋼條形
kmg成個Hulk咁

八仔個樣唔啱太大隻 鋼條形都幾好

之前睇微博有飯去簽售叫佢地唔好再做gym
但我想睇佢地爆肌

佢地叫小八上微博search徐明浩 健身 小八睇完話你地太可愛

唔好聽中飯講呀 要變大隻呀

手臂 快啲同kmg去做gym

佢練大隻都係鋼條形
kmg成個Hulk咁

八仔個樣唔啱太大隻 鋼條形都幾好

之前睇微博有飯去簽售叫佢地唔好再做gym
但我想睇佢地爆肌

佢地叫小八上微博search徐明浩 健身 小八睇完話你地太可愛

唔好聽中飯講呀 要變大隻呀

小八係好努力去說服班叫佢唔好健身嘅飯,小葵就軟皮蛇咁:係咩?但我鍾意喎

痴線 唔知未被揭發既pk站姐仲有幾多個
如果我係明星 聽到我啲站姐咁做 一定反哂感

站姐=同公司/藝人關係好嘅私生,仲靠賣藝人相同周邊維生。仲得人驚過狗仔隊。

我見到隔離團既站姐轉anti 勁恐怖
唔明點解追星追到冇哂自我咁

變心然後轉anti真係平常事 之前17都有

不過17仔之前個啲事又真係唔抵幫既 然後生生性性啦

想知佢地d醜聞。。。日日睇團綜會比佢地幕前形象呃左

作為男飯真係唔介意佢地做d正常人都會做的野,好似bigbang咁攤開哂黎講,只要個團係有實力根本wfc

站姐=同公司/藝人關係好嘅私生,仲靠賣藝人相同周邊維生。仲得人驚過狗仔隊。

作為男飯真係唔介意佢地做d正常人都會做的野,好似bigbang咁攤開哂黎講,只要個團係有實力根本wfc

拍拖,去夜蒲咁囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞